REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un MIG 21 Lancer s-a prăbușit la Fetești. Pilotul A MURIT CARBONIZAT

Un MIG 21 Lancer s-a prăbușit la Fetești. Pilotul A MURIT CARBONIZAT

Replica API 7 iulie 2018 | 13:09 647

sursa foto: digi24

Un avion de tip MIG 21 s-a prăbușit la baza aeriană Borcea, lângă Fetești, acolo unde se desfășura un exercițiu, de Ziua Porților Deschise.

La fața locului se aflau peste 3000 de oameni. Se pare că pilotul a făcut tot posibilul să evite mulțimea de oameni și s-a prăbușit pe un câmp din apropiere.

Un elicopter, o ambulanță și o mașină de pompieri s-au deplasat la fața locului.

UPDATE:

Militarii au evacuat de urgență baza aeriană Borcea. Nici un cetățean nu a fost rănit, dar încă nu se cunosc date despre starea pilotului.

UPDATE 2:

Potrivit unor surse din domeniul aeronauticii, pilotul nu şi-ar fi pierdut viaţa în urma prăbuşirii, scrie Agerpres. Martorii susțin că pilotul a apucat să se catapulteze.

Cauzele prăbușirii vor stabilite în urma anchetei declanșate de Parchetul Militar.

UPDATE 3:

Surse din ambulanță au declarat că pilotul este carbonizat.

Pilotul se numea Rotaru Florin, născut în 1977, era căsătorit și avea doi copii.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cateva evenimente nefericite cu mig si elicopter prabusite,camioane derapate s-a cersit de la bugetul tarii 2 la suta din PIB.S-a aprobat 2 la suta din PIB.De ce se mai folosesc miguri si camioane vechi? De ce pe soselele patriei camioanele militare vechi pun in pericol vietile oamenilor?Pilotilor militari trebuie sa li se acorde toata atentia.Ei sunt ,,primele arme,, ptr apararea tarii.In precizia lor sta descurajarea dar si distrugerea ,,eficienta,,a inamicului.De ce pierdem piloti militari la showuri aviatice?
0
0
Bietul om si biata familie! Nu drumuri sau canalizare, ok, nu-s in stare aia de la "birouri". Nu sunt bani de educatie si alte lucruri importante, ok, sunt prea priceputi aia de la "birouri". Dar sa n-avem grija de putinele resurse umane pe care le avem, cu greu, si sa luam la joaca lucrurile importante, din ce mama dracului de blestem se intampla? De unde mama naibii se prasesc atatia idioti in tara asta?
0
0
Dumnezeu sa-L ierte...
4
1
De ce nu te-ai facut pilot mai laba trista ca sa nu mai visezi acum la pensie de pilot nu de labagiu
7
2
Mai avea 3 ani,pacat ,ar fi luat o pensie la care alti viseaza
2
4
probabil avionul urmeaza curba distrugerilor in timp,imediat dupa asa zisa modernizare de catre jidani,au picat o multime,de se fereau tractoristii pe camp de ele,acuma la final,spre casare v-or cadea tot asa,exista variante modernizate de mig 21,chinezesti si ar fi fost mai ieftin si mai bune decat vechiturile de f 16 si alea sh
0
2
Samalioate daca ai lucrat acolo si esti de acord cu mitingul aviatic intr-o unitate militara cu zbor demonstrativ peste mii de civili inseamna ca esti distrat,nu profesionist.Na-i priceput nimic din ce inseamna zborul la bratul borcea.Fiti sigur ca in zbor de antrenament pilotul gasea solutia catapultarii si doar faptul ca trebuia evitat publicul a dus la tragedia familiei sale.Respect pt toti copiii marilor piloti de la borcea.Sa nu-i uitam pe Kiru,Savulescu
1
2
Am lucrat in domeniu si chiar in baza unde a avut loc nefericitul eveniment .asa ca nu mai am ce comenta
1
4
samaliot, misto zburaet...asta...vraja...netineaet...clar...
4
0
Tu la ce te pricepi,nichipercea? Stiai ca acest show a fost amanat cu o saptamana din motive meteo? Un mig trebuie zburat in antrenamente de lupta si interventii de politie aeriana.Atat! Ca a fost OMUL la baza borcea care a ,,jonglat,, cu mig-ul prin aer asta nu inseamna ca oricine poate face o trecere la joasa ca sa le zboare sepcile din cap privitorilor,asa cum facea OMUL.Sper ca stii numele OMULUI...
3
2
Se vede ca romanul se pricepe la toate , politica , agricultura , fotbal dar pe nici una n-o face cum trebuie .Mai nou si la aviatie . Bai postacilor Ziua portilor deschise nu presupune show aerian cu avioane de lupta .A fost un zbor demonstrativ care nu presupune acrobatie aeriana. Asteptati dreak rezultatele anchetei si apoi da-ti-va cu parere daca sunteti specialisti. Tot respectul pentru pilotul decedat , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
7
3
faca show aviatic cu avioane de lupta ?.Aceste avioane sunt avioane de lupta nu de facut show uri...Trebuie sa moara pilotii de lupta ca vrea pulimea sa se distreze.Exista avioane usoare care sunt pregatite ptr show uri.Sa raspunda ptr moartea unui pilot!.
12
3
Dumnezeu sa-l ierte!
14
0
Faruk il cheama
2
6
Mai stati drakului pe acasa jigodiilor !.
8
3
In partea unde a cazut se afla aproape soseaua bucuresti constanta.Inconstienti organizatori de miting creeaaza pericole pt oamenii aflati in masini.
14
3
O zi trista! Un pilot care s-a straduit sa invete pt a deveni pilot de vanatoare sfarseste ptr prostia mai marilor sefi.Ptr ca mitingul aviatic nu-si are rostul cu piloti militari.Accidentele lor in antrenamente complexe de lupta e altceva.Doar OMUL putea face zbor demonstrativ cu mig la borcea si nu-l va putea nimeni inlocui.Terminati cu mitingurile in unitati militare.
18
2
Daca a murit, Dumnezeu sa-l ierte! Stiti care este numele pilotului?
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272