REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un minister a rămas fără bani de pensii

Un minister a rămas fără bani de pensii

Victor ROTARU 8 februarie 2024 | 11:13 1077

Este haos în bugetul ţării, iar un minister a rămas fără bani pentru plata pensiilor.

Un minister a ramas fara bani de pensiiPensii

Nu sunt însă singurele probleme cu banii la bugetul de stat. Executivul are de plătit facturi restante atât pe luna decembrie, cât și pe luna ianuarie.

Guvernul are de achitat facturi restante de 780 de milioane de lei pentru apă, canal şi asfaltări.

Ministerul de Interne va primi bani suplimentar la buget pentru a reuși să plătească pensiile foștilor angajați.

Este vorba despre suma de 650 de milioane de lei care va fi folosită pentru a face plățile pe luna ianuarie.

La rândul lui, şi Executivul are de plătit facturi restante atât pe decembrie și ianuarie. E vorba de o sumă de aproape 800 de milioane de lei și despre facturi pentru diverse utilități, cum ar fi apă, canal sau chiar lucrări de infrastructură, pentru că este afectat aici programul de dezvoltare Anghel Saligny.

Așadar, Ministerul Dezvoltării așteaptă de la Ministerul de Finanțe, care cel mai probabil va deschide în ședința următoare de Guvern linii de creditare pentru aceste plăți restante. 

Au fost situații similare și anul trecut, la fel, când au întârziat plățile în acest program, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la ce pensiii primesc fostii taietori de frunze la caini iesiti la 45 de ani varsta de pensionare normal ca nu mai au bani.De unde? Pentru ghertoii astia vor avea bani tot timpul.Emigram toti ca mai rau ca auci nu poate fi in UE.La noi ca la nimeni in toata Europa.Unde vedeti atata discriminare intere oameni,profesii,salarizare,pensii ca in Romania? Ala scutit din constructii de CAS ,It -istul la fel,aia ce au de sunt scutiti la taxe. Au bube pe creier? Ata imbecilitate si imbecili numai in Romania gasesti.Astia din magistratura ce c***t au facut ca au furat miliarde si au judecat dosre mii scapate.Astia nu ar trebui nici macar sa respire pe acest pamant pentru tot ce au facut.Magistratii nu merita pensii,au furat destul.Doar moartea ii judeca pe astia si doar atunci renunta la pensii.Decat blestemat ca ei cu toata familia cu pensii de milioane de lei anual mai bine sarac si curat.
0
0
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
5
0
Reduceti numarul guvernantilor si salariile ,pensiile nesimtite din aparatul guvernamental si vor fii bani.In plus nu mai sifonati banii oamenilor!
10
0
In curand o sa ramaneti fara bani de pensii, nu-i mai scoateti la pensie la 45 de ani , schimbati legea sa va ajunga baniii!!!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369