REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un minor din campusul Henri Coandă, la un pas să omoare doi bătrâni după ce i-a jefuit

Un minor din campusul Henri Coandă, la un pas să omoare doi bătrâni după ce i-a jefuit

Victor ROTARU 28 mai 2024 | 00:00 3396

Nu de puține ori, au fost semnalate infracțiunile comise de cei care locuiesc în campusul social Henri Coandă. În ciuda faptului că municipalitatea încearcă să facă curățenie și să-i pună la punct pe scandalagii, pare că a scăpat situația de sub control. Adrian I., un minor din cartierul Henri Coandă - Constanța, a fost cât pe ce să omoare două femei, în încercarea acestuia de a le jefui. Acesta a ajuns după gratii, să mediteze asupra faptei!

Un minor din campusul Henri Coanda, la un pas sa omoare doi batrani dupa ce i-a jefuit

Totul a început pe 30 august 2023, în timp ce Constantina P., o femeie în vârstă de 84 de ani, se deplasa pe o alee situată în cartierul Henri Coandă, Adrian I. a acostat-o din spate după care, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a femeii datorată vârstei înaintate, i-a smuls din mână o sacoșă ce conținea produse alimentare, cheile de la apartament, un telefon mobil și suma de 40 de lei, creând un prejudiciu în valoare de 250 de lei.

În data de 11 septembrie 2023, în timp ce Gherghina S. urma să intre în blocul în care locuia, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei datorată vârstei și afecțiunilor locomotorii, Adrian I. a acostat-o din spate, după care i-a smuls poșeta pe care o avea în mâna stângă, iar în urma acțiunii agresive aceasta s-a lovit cu capul de asfalt, provocându-i-se patru fracturi costale și un traumatism cranio-cerebral acut, creând un prejudiciu în valoare de 400 de lei.

Un minor din campusul Henri Coanda, la un pas sa omoare doi batrani dupa ce i-a jefuit

Magistrații din cadrul Judecătoria Constanța au decis să îl condamne pe Adrian I. la măsura educativă a internării într-un centru de detenție pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este adevarat...au ceva oamenii cu ei..
0
0
kiorile sapun sa ii vad
5
0
Si se zice ca sunt oameni, in teapa cu ei!
5
0
Taticul lor Raducu Mazare i-a bagat acolo pe boratii aia ! Ce idiotenie ....a facut un cartier al infractorilor.
11
0
Sa-l mutati pe mazare acolo ca el i-a adus in oras
23
0
Borâturi ,,,
25
0
Si sa voteze cu H. Constantinescu.Traiasca PSD tata tiganilor si talharilor romaniei!
23
0
Acolo se face profesor
19
0
Ca sa ii ,,pedepseasca" pe indienii infractori din henry coanda, singurii lui votanti primarul wc, ii premiaza cu un parc, unde sa-si pandeasca victimile, sa joace barbut si sa poata da muzica tare. Nu le ajung terenurile de sport unde nu vezi picior de roman. Le trebuie un oras intreg. Vara vin din toata tara, dorm claie peste gramada si jefuiesc mai rau ca hunii lui atilla.
42
6
Ok ok. Tre penetrat Adînc si cu putere.Restul sa ia aminte si sa aiba un exp cu asa Nu.Si totul va dau scris va fi ok
20
2
Rupte mâinile!
48
0
Un tzighan borāt.
46
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436