REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un motociclist fără permis a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane!

Un motociclist fără permis a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane!

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:02 645

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, marţi, 10 septembrie 2019, în satul Plopeni din comuna Chirnogeni, judeţul Constanţa, în urma unui accident rutier petrecut între un microbuz şi o motocicletă.

Un bărbat de 24 de ani, marți, 10 septembrie, în jurul orei 9.50, a condus o motocicletă pe DJ 392, iar la ieşire din localitatea Plopeni, către Movila Verde, a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, care se afla oprit pe partea dreaptă a carosabilului, conducatorul auto intenționând să efectueze manevra de întoarcere.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că șoferul motocicletei nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, motocicleta condusă este neinmatriculată. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mueciclist
2
1
Cu ce viteza circula donatorul de organe??
3
1
Un donator de organe mai putin pe strada...soselele sunt mai linistite fara el
6
1
un prost mai putin pe soselele patriei
8
1
Jalnici sunt!! Fac jaloane printre masini ,sunt smecheri . Cand draqu se va pedepsi poluarea fonica a acestor rable ?
9
1
motociclistii habar n.au de reguli circulatie.Nici nu le inteleg,aia care mai stiu sa citeasca.
12
2
Gazetaria a ajuns sa fie facuta de jurnalisti banuiti facuti pe genunchi te miri unde. Habar nu aveti sa faceti o stire, nici de limba romana. MOTOCICLIST FARA PERMIS. Cum ma sa fie motociclist fara sa aibe permis? Un nonsens clar. Un om care conducea o motocicleta fara a detine permis este in limba romana de care va bateti joc continuu. La scoala cu voi
5
2
Motociclistii sunt un pericol public pe sosele. Se plang ca nu sunt respectati in trafic dar ei nu respecta nicio regula de circulatie.
18
2
Daca nu ai permis si nu esti vinovat de producerea unui accident tot esti vinovat pentru ca nu ai permis,asa ca nu ii mai critica tu pe cei care il acuza pe prostul fara drept de a conduce care este inplicat in accident.
11
0
Dr Justice , ce prioritate sa dai daca ai o banda pe sens si el se strecoara intre bordura si tine ? O face pe barba lui , cateodata iese , cateodata nu
6
1
Dupa cum arata lovitura, microbuzul nu a acordat prioritate. Si mamele celor doi idioti care au comentat mai devreme mai bine faceau avort si scuteau lumea de niste oligofreni.
6
13
Pacat de microbuz , el era util in comparatie cu pocnitoarea aia ......poate invata ceva donatorul din toata povestea asta , cu viteza legala nu ajungea in situatia asta !
14
2
E bine! un motociclist poluator fonic si chimic mai putin!
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272