REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un NAVIGATOR din CONSTANȚA a dat DECLARAȚIE SCRISĂ că va OMORÎ POLIȚIȘTII, PROCURORII și JUDECĂTORII!

Un NAVIGATOR din CONSTANȚA a dat DECLARAȚIE SCRISĂ că va OMORÎ POLIȚIȘTII, PROCURORII și JUDECĂTORII!

Replica API 14 aprilie 2021 | 23:44 14013

Romică Danciu, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat preventiv. Totul a pornit de la faptul că a fost sancționat întrucât nu purta mască de protecție în interiorul unei instituții publice, iar când a ajuns la Secția 2, a amenințat polițista ce-l amendase: Îți tai gâtul! Apoi, peste câteva zile, a dat declarație scrisă, în care a precizat că va omorî polițiștii antidrog, procurorii și judecătorii. De menționat este faptul că bărbatul reprezenta un pericol pentru societate.

Romică Danciu

Romică Danciu este la un pas de a-și rata cariera de navigator. Acesta este lucrător la compartimentul mașini, în funcția de fitter, iar pe rețelele de socializare este destul de activ, postând atât fotografii de la navă, cât și din Constanța. Însă, nu sunt lipsite din peisaj nici pozele cu arme sau mesajele legate de desființarea anumitor structuri ce servesc legea.

click pe imagine

De la ce a pornit totul

Totul a pornit la data de 29.03.2021. Astfel, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în sediul Secției 2 Poliție Constanța, i-a adus amenințări cu moartea agentului de poliție P.L., care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, spunându-i că îi va tăia gâtul când o va prinde, pe motiv că aceasta l-a sancționat contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în sediul unei instituții publice. Ulterior, după câteva zile, adică la data de 8.04.2021, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în același sediu de poliție, i-a declarat verbal și în scris lucrătorului de poliție T. C.-M., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, că în cazul în care organele statului nu vor lua măsuri pentru arestarea fiului său, care este consumator de droguri, va ucide dealerii de droguri, poliția antidrog, procurorii sau judecătorii, chiar și cu riscul de a fi condamnat.

Arestat preventiv

Menționăm că scandalagiul a fost reținut și apoi a fost arestat preventiv. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului D.R. (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.04.2021 până la data de 09.05.2021, inclusiv. În baza art.230 C.p.p. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Onorariul avocatului din oficiu V.N., în cuantum de 626 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, potrivit minutei judecătorești.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunte-ti niste cacati ambulanti cei care ati scris urit de omul asta...jeguri penale...infecti
0
0
Sa ii suge-ti màtàringa la marinarul asta care il credeti nebun...Nebunul are UMC-ul..fraierilor..voi o sugeti
0
0
Il cunosc pe acel om.spuen multe dar nu este o persoana violenta. POate ca necazul pe care il are cu fiul sau,care fiind consumator de droguri,ii face belele l-a facut sa mai sara calul. Nu este un motiv de a sta in inchisoare......! Pacat de el ptr ca este un om muncitor.
9
0
sa o faca sa se mai trezeasca militieni ca sunt angajati umili nu stapani peste oameni
13
0
are orasul furat de clanul Mazare, ti ai drek de sarantoci obositi, v ati tradat orasul pt 3 plimbari cu vaporasul
8
2
toti il stiu de nebun , saracul trebuie sa fie internat la Palazu...
10
8
ece homo,daca guvernul cutu,daca kkt cel mare ,magistratii,politaii se pisa pe noi cu bolta si isi fac privilegii deasupra legii ce putem face altceva decat sa urmam calea astuia
10
4
Hai prietene langa noi,te asteptam
10
3
sa stea la coada ca si noi ii iubim
8
1
asta era aghiotantul lui Ploscaru Nicolaeta la alegeri! Aparea cu aia peste tot! Cine se asemana se aduna!
9
6
Pacat,,nu-i de vina legea ca fiisu e drogangiu pe banii lui de marinar, ,!, poate la tzohause se mai gandeste,,,!
12
6
Eu vreau ca dirigintii de santier ce au semnat receptiile pentru infrastructura reabilitata pt. apa si canalizare sa plateasca avariile pentru nerealizarea lor necorespunzatoare.Aa acceptat pe mita sa se puna piatra cu dimensiune mare in jurul conductelor.
16
1
Esti frustrat rau de tot!
2
8
Nu exista functia de fitter la nava. Exista motorist ,ofiter mecanic, punte, bucatar , fiterii sunt luati de prin santiere si merg cu harburile si tot sudeaza la carpeala
10
28
De obicei navigatorii au probleme cu depresia, eu nu am cunoscut un marinar normal la cap si cunosc multi.
40
18
Pe handicapatii astia care-si pierd mintile de la atata stat pe apa cu barcutele ii verifica cineva sa vada daca mai sunt intregi la cap?
36
15
de ce nu ar avea importanta profesia?dar medicul ala prins drogat la volan in mamaia, acum 2 ani?te ai amuzat, ai aratat cu degetul. acum marinerii trebuie protejati? nu vrei si niste pensie desi nu ai nici o contributie la bugetul de stat?
26
12
Cata bataie isi lua el daca mai apuca vechii militieni. Dupa ce pleca din sectie nu mai stia drumul spre casa si uita cine l-a sanctionat ca sa le mai taie gatul! Asta nu este politie,este bataia de joc a boschetilor
37
19
ce importanta are in articol profesia nebunului nu stim .exista si jurnalisti care si o trag in dos de ex. nu ne intereseaza profesiile nebunilor de pe planeta.articol de doi bani scris de un ratat care mananca si el o paii ne.pofta buna ghertoiule.
50
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614