REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.5° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
31.5° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Un neurolog beat și drogat a încercat să spargă o cafenea cu o macetă

Un neurolog beat și drogat a încercat să spargă o cafenea cu o macetă

Mariana MURAT 12 februarie 2024 | 12:59 2915

Un medic neurolog de la o cunoscută clinică privată din Capitală a fost prins de polițiști chiar în timp ce încerca să spargă o cafenea cu o macetă. 

Un neurolog beat si drogat a incercat sa sparga o cafenea cu o maceta

În imagine se observă cum medicul, care avea o mască de protecție pe față, încerca să distrugă cu o macetă ușa de la intrarea în cafenea. A fost văzut de administrator, care a sunat la 112. Medicul, neurolog la o clinică privată din București, a încercat să fugă, dar polițiștii l-au prins în scara unui bloc și l-au dus la audieri. A fost găsită și maceta. S-a constatat că medicul consumase alcool și medicamente psihotrope. Polițiștii și-au dat seama că este aceeași persoană care în decembrie a intrat prin efracție în aceeași cafenea și a incendiat marfa, provocând o pagubă de 7.000 de lei. Atunci fapta a rămas cu autor necunoscut, dar acum, după audieri și după ce au mai urmărit încă o dată imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au constatat că e vorba despre aceeași persoană.

Medicul a fost reținut, iar față de el a fost luată măsura controlului judiciar, conform digi24.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai avem si aici in Constanta o madamă neurolog care consultă pacientii si nu le da calmante desi le punde diagnostic care necesita calmante, este vorba de madama neurolog Ilinca Mihaela, fă fato sa ajungi precum acel dr din Bucuresti care si-a bagat masina in zid pe autostrada, asa cum l-au ajuns pe ăla blestemele așa sa te ajunga si pe tine blestemele ca lasi pasientii sa agonizeze in neliniste si nervozitate pentru ca nu le prescri calmante, focu' sa cada pe nenorocita asta de neurolog Ilinca Mihaela de la spitalul mare din Constanta, si sa-i fie si rusine ca ia si spaga, poate dă DNA-ul si peste ea
3
2
mai ales printre baragladine bucalane.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712