REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

UN NOU BILET RATC! Iată ce modificări au făcut consilierii locali

UN NOU BILET RATC! Iată ce modificări au făcut consilierii locali

Replica API 1 august 2017 | 00:49 445

Consilierii locali municipali din Constanța au votat un proiect de hotărâre prin care se modifică biletele RATC. Mai precis, un nou bilet va fi introdus începând de săptămâna viitoare. Biletul va avea o valabilitate de 60 de minute și poate fi folosit pe orice linie de transport, din momentul validării. Acest bilet vine pentru a ajuta cetățenii care au nevoie să circule cu două linii diferite și consideră prea scump să valideze 2 călătorii.

De asemenea, până la finalul anului, din totalul de 100 de autobuze pentru care se află în curs o licitație, vor ajunge primele bucăți. Această achiziție vine pentru o îmbunătățire a transportului public în oraș. Tot în urma ședinței de Consiliu Local, care a avut loc pe 31 iulie a.c., primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că dorește să promoveze mai bine transportul public în comun pentru tineri. „Nu va călători nimeni fără bilet și subliniez acest lucru”, a menționat edilul. Acest lucru se va întâmpla și datorită faptului că autobuzele vor fi prevăzute cu camere de supraveghere pentru o siguranță sporită pentru cei care călătoresc.

Mai mult, odată cu mărirea punctului de pensie începând cu 1 iulie a.c., municipalitatea a votat și proiectul prin care transportul în comun gratuit pentru pensionari să fie în concordanță cu aceste modificări. De acum pragul maxim de acordare a gratuității va fi de 1.450 lei. Cei care au ieșit la pensie și se încadrează în acest criteriu, vor putea completa un formular, iar ulterior vor primi legitimația de călătorie gratuită prin poștă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand ai de gand tovarase Fagadau sa scoti maxi taxi ?
0
0
Succes domnule primar. Circotasi se vor gasi tot timpul. Slugiii da,da slugi cum spunea un intelept de asemeni.
2
2
Don sofer da cu motorina cum mai stati?
0
1
Cineva , undeva .. ai vrut si tu sa te afli cu ceva in treaba dar ... i-ti cere cineva tie un leu ? de ce nu iti cumperi un bilet ? ori da un sms . Eu cred de fapt ca circuli mocca . Din acel leu amarat pe care ziceti voi ca il dati la sofer , se imparte la toata lumea , vrea si gura lor o cafea ... si pentru client te asigur ca nu exista amenda de 200 lei . Mai taie un pic , adica la 100. Asta este , nu a fost ziua ta norocoasa .
1
1
De ce nu faceti abonament ca in alte localitati: Lunar - card magnetic de circulat pe orice linie de transport.
1
0
Poate scurtati si "programul" de valabilitate al permiselor gratuite pentru pensionari ca nu avem loc de ei sa mergem la scoala sau la munca. Nu ai loc in autobuze, inca de la prima ora, de "soimii pietelor".
4
2
Cand ziceti nimeni,Fagadau,ii incluzi si pe votantii tai din Henri Coanda sau doar la romani te astepti la asta,sa composteze bilet adica?de ce nu pui taxare la sofer si sa se vada pe camere daca ia leul si dat afara si desfiintati controloarele,daca taxeaza soferul.Ce atata gratuitate la pesnionari?fa-le gratuit dupa ora 9 si dupa ora 6 seara,cum e in Bucuresti,ca au un tupeu fantastic,ridica copiii mici de pe scaun ca ei au muncit o viata.Scroe copii si pensionari,in caz ca nu ati observat,dragi pensionari
13
3
Camerele au si microfon? Nu de alta dar puteti si voi asculta manele in liniste live in sedinta de consiliu.
16
1
Noi tigani din palas nu neam loat nici o data bilet
19
2
Merg cu ratc de mai bine de 3 ani cu bilet M-am suit acum o luna o statie de la fabrica de ulei pana la urmatoarea statie deoarece nu aveam de unde sa cumapar bilet. Am luat amenda in valoare de 200 asta ca nu am vrut sa ma intalnesc cu controloarele in privat sa le dau spaga. Ce am observat ca din 30 de calatori doar 10 au bilet.Eu nu am vazut un tigan sa composteze sau sa cumpere asa ceva doar pt simplu fapt ca nu primesc amenda.
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212