REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un nou caz 'Buhnici'? Influencerița Cristina Ich, despre imigranți: 'Mirosul: phai de capul meu.'

Un nou caz 'Buhnici'? Influencerița Cristina Ich, despre imigranți: 'Mirosul: phai de capul meu.'

Replica API 28 iulie 2022 | 00:00 960

Influencerița Cristina Ich, urmărită de peste 820.000 de oameni pe Instagram, a făcut o declarație considerată controversată de internauți. Ea a vorbit despre imigranții întâlniți de ea.

“Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment. Dar nu-i problemă (...) la câți bani avem îi ținem și pe alții. Băi dar mirosul…Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău. Cred că erau din Pakistan (imigranții- n.red.). Îmi era super milă de ei, pentru că își căutau cartelă și erau total debusolați. Îmi era milă, da’… nu-i niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor, pentru că mâna de lucru este mai ieftin (sic!)…(ăăă) Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok”, a transmis Cristina Ich pe Instagram, în două clipuri pe care le-a postat la Story.

Internauții au făcut apel către companiile care au contracte de imagine cu Cristina Ich să le întrerupă.

Declarațiile acesteia vin în contextul în care George Buhnici a stârnit un adevărat scandal în România atunci când a vorbit despre femei. Potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca tipa e varza,nu incape indoiala. Mai grav este ca se gasesc sute si mii de prostani gata sa se ia dupa zisele unor indivizi care emit baliverne. Asta arata ca de fapt mintile unei mari parti din populatie sunt pline de goluri si usor de manipulat. Societatea se tembelizeaza periculos de mult.Tembelii au si drept de vot,deci la ce sa ne asteptam?
0
0
influenceritzo,nu vrei sa golesti putin influenta?orice vita isi da cu parerea.nespalato!
0
0
Dute mai fata si apucate de lucruri serioase nu de influencer ca esti praf... in general oamneii care isi parasesc tarile de origine nu pleaca de prea mult bine asta iti garantez . Si daca vroiai sa pari interesanta de ce nu ai sarit sa ajuti unde iti este spiritul civic ?
0
0
Ca tipa asta e saraca cu duhul, nu e niciun secret. Dar cum or fi aia 820000 de followeri?...
0
0
care locuri de munca?romanii sunt platiti jalnic, ar trebui sa protesteze, multi au plecat din tara si ceilalti se gandesc cum sa plece, cum sa poti trai aici cu salariile astea mizere?avem patroni care vor sa le faci munca aproape gratis, ar trebui din start refuzat un loc de munca platit p***t
3
0
Dra probabil ca nu stie ca si romanii la randul lor sunt imigranti in alte tari. Ii convine sa profite de avantajele globalizarii - facand bani prin social media- dar ii put imigrantii. Basca e si agramata.
2
1
Fatuca asta care stie bine cum sta cu economia isi da cu parerea despre locurile de munca. Dupa ingusta ei minte cei din vest sunt pr--ti ca au dat drumul la imigranti, nu are ea cum sa stie ca aceste economii erau falimentare de mult daca nu aveau mana de lucru straina. astia de care vorbeste ea fac munca bruta cea de jos si ne vor plati pensiile asa cum fac romanii in vest.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272