REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
23.3° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

Un nou centru MindCare, în Constanța

Un nou centru MindCare, în Constanța

G.B. V.R. 11 iunie 2024 | 10:44 1051

Marți, 11 iunie, a avut loc inaugurarea unui nou centru MindCare, în Constanța, pe strada Griviței nr.1, un spațiu dedicat sănătății și bunăstării mintale.

Un nou centru MindCare, in ConstantaImagini de la eveniment

MedLife deschide prima unitate dedicată sănătății mintale la Constanța sub conceptul MindCare
•    MedLife duce mai departe rețeta de succes a centrelor MindCare și începe extinderea la nivel național prin inaugurarea primei clinici din Constanța
•    Noua unitate MindCare din Constanța dispune de o gamă extinsă de servicii de psihiatrie și psihoterapie și adresează toate categoriile de vârstă
•    Pe termen mediu și lung, MedLife își propune să își consolideze prezența pe acest segment de business și să dezvolte o rețea extinsă de centre integrate pentru sănătate mintală la nivel național.

Constanța, 11 iunie 2024 : MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, dă startul extinderii la nivel național a centrelor dedicate sănătății mintale prin inaugurarea primului Centrul de Excelență MindCare în Constanța. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul sănătății mintale, conceptul de clinici MindCare a devenit un punct de referință pentru cei care caută îngrijire specializată și personalizată în acest domeniu.
MindCare este un centru de excelență în sănătate mintală care adresează toate categoriile de vârstă - adulți, copii și adolescenți. Prin intermediul unui cadru terapeutic cuprinzător și personalizat, MindCare oferă o gamă extinsă de servicii de psihiatrie și psihoterapie, plecând de la terapii individuale și de grup la evaluări psihologice complexe sau ateliere de informare și suport.

"Deschiderea noului centru MindCare în Constanța subliniază angajamentul nostru ferm de a susține medicina holistică, punând accent nu doar pe sănătatea fizică, dar și pe cea emoțională și mintală. Astfel, venim mai aproape de cei care au nevoie de servicii de sănătate mintală, locația din Constanța fiind doar un prim pas în extiderea noastră națională.
Date fiind statisticile alarmante în ceea ce privește incidența patologiilor de ordin mintal, obiectivul nostru este să dezvoltăm o rețea largă de astfel de centre în toată țara. Astfel, vom putea asigura accesul la îngrijire de calitate superioară și la suport specializat pentru cât mai mulți oameni aflați în impas", declară Dr. Larisa Chriac, Director Medical MedLife.

Un nou centru MindCare, in ConstantaImagini de la eveniment

Redefinirea îngrijirii în ceea ce privește sănătatea mintală

Conceptul clinicilor MindCare este susținut de o echipă de profesioniști formată din psihiatri și psihoterapeuți cu o vastă experiență, atât la nivel național, cât și internațional. În plus, noul centru de la Constanța dispune de un departament specializat în evaluare clinică și psihodiagnostic, utilizând tehnici și instrumente de evaluare complexe licențiate pentru adulți, copii și adolescenți.
"Într-o perioadă în care oamenii se confruntă cu niveluri ridicate de stres și incertitudine, este important să acordăm o atenție specială sănătății mintale. La MindCare, ne străduim să oferim o abordare holistică și personalizată pentru fiecare pacient. Prin comunicare deschisă, înțelegere profundă și terapie adaptată nevoilor individuale, ne propunem să facilităm recuperarea și să promovăm echilibrul mental al celor care ne caută ajutorul", declară medicul psihiatru Stoica Daniela.

Potrivit reprezentanților companiei, centrele MindCare se angajează să ofere o abordare personalizată și adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient, obiectivul primar fiind acela de a crea un mediu sigur, de încredere și empatic, în care pacienții se simt confortabil și înțeleși. De altfel, MindCare își propune să devină un punct de referință în domeniul sănătății mintale, contribuind la promovarea conștientizării și înțelegerii problemelor legate de sănătatea mintală în comunitatea locală și națională, prin diverse inițiative și colaborări.
Centrul de la Constanța este a doua unitate sub brandul MindCare. Până la finalul anului reprezentanții MedLife estimează deschiderea a altor 3 unități în țară, iar pe termen mediu și lung compania își propune să dezvolte o rețea la nivel național.

VIDEO1:

Despre Grupul MedLife

MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sănătos și a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Antreprenorii români, care au pus bazele acestei companii, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc, au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților români calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.

Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din țară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, unul dintre cei mai mari jucători de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Echipa sa puternică și experimentată de management a fost capabilă să creeze și să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanța corporativă pe care o are implementată, a inspirat și alte companii locale spre a porni pe acest drum și a ajuta la dezvoltarea capitalului românesc și a economiei. Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

În perioada de pandemie, MedLife a reușit să joace un rol esențial în societate și să capete un statut de lider în monitorizarea pandemiei prin implicarea activă în zona de cercetare.

Compania continuă să investească în proiecte cu impact asupra comunității locale, în tehnologie și infrastructură. Creează locuri de muncă și dezvoltă un ecosistem care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei Românii sănătoase.

VIDEO2:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai merg in viata mea la med life.Am stat cateva ore ,am platit cu bani nu erau persoane la rand.Se plimbau futelintele si te ignorau.Iau o gramada de bai de la firme si nu fac nimic.O firma doar cu numele.In rest drumul la Bucuresti.Pacat de cladiri. Posta Mare.Nu merita nemernici aia cladireile acelea.Sper sa se aleaga praful la urmatorul cutremur.Am vazut acea cladire cum se indoia in 77staeam in parc in fata pe banca. Sunt zeci de putori care nu fac nimic doar stau si te ignora.Taietori de frunze la caini.Totul de fatada.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018