Un nou ciclon lovește Europa! Urmează schimbări drastice de temperatură
Un nou ciclon lovește Europa! Urmează schimbări drastice de temperatură
Facebook Instagram X Whatsapp Linkedin PinterestInformații de ultimă oră. Un ciclon urmează să lovească Europa și aduce vreme severă în mai multe regiuni. În mai multe țări apar ninsorile puternice și temperaturile foarte scăzute. Iată ce regiuni vor fi afectate de ciclon.
Europa a fost afectate de mai multe fenomene extreme în ultima perioadă, iar acum un nou ciclon apare în mai multe țări. Aduce vreme de iarnă în adevăratul sens al cuvântului, iar temperaturile vor scădea drastic.
Ciclonul se formează deasupra Atlanticului și împinge aerul din Antarctica înspre Europa. Așadar, temperaturile vor scădea până la limita gerului, în doar câteva zile. O dată cu temperaturile scăzute încep și ninsorile puternice și viscolul.
De asemenea, meteorologii au anunțat rafale de vânt puternic. Condițiile meteorologice vor fi extreme timp de câteva zile, în mai multe zone din Europa. Este vorba despre țări precum Irlanda, Regatul Unit, Benelux și Germania. În regiunile mai joase vor începe ploile torențiale.
În ziua de vineri, ciclonul ajunge în Irlanda și Regatul Unit, unde va fi vânt puternic, iar în zonele Marii Britanii și Scoția vor fi ninsori puternice. În ziua de sâmbătă, efectele ciclonului se vor face resimțite în Franța, Benelux, sudul Scandinaviei și în Alpi. În ziua de duminică, ciclonul aduce ninsori în Austria și Slovenia și ninsori ușoare în Germania, Cehia și Slovacia.
Când ninge în România
Ninsorile vor începe și în România în doar câteva ore. În ziua de vineri va ninge în zone precum sudul Olteniei, Munteniei, sudul și estul Transilvaniei. În zonele de joase vor fi precipitații sub formă de lapoviță.
Șoferii trebuie să țină cont de acest lucru, deoarece din cauza temperaturilor scăzute se va forma polei pe șosele. Așadar, vor trebui să circule cu grijă. În zonele montane precum Munții Banatului, Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură se va depune un strat de zăpadă.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News