REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un nou cuplu la Hollywood! Selena Gomez și-a făcut apariția alături de iubitul ei

Un nou cuplu la Hollywood! Selena Gomez și-a făcut apariția alături de iubitul ei

Victor ROTARU 20 ianuarie 2023 | 09:35 658

Selena Gomez a fost criticată după Globurile de Aur pentru că ar fi luat câteva kilograme în plus, așa că a ieșit public și le-a dat replica celor care au avut ceva de spus în privința asta: „Sunt cam mare acum”.

Un nou cuplu la Hollywood! Selena Gomez si-a facut aparitia alaturi de iubitul ei

După tot acest episod, actrița a decis să lase răutățile în urmă și să petreacă timp alături de noul ei iubit. Ea și Drew Taggart au fost surprinși într-un club de bowling, fiind prima apariție publică a celor doi de când s-a aflat că formează un cuplu. Presa americană i-a fotografiat pe cântăreața-actriță și membrul trupei Chainsmockers la o întâlnire în localul The Gutter.

Potrivit martorilor, cei doi par foarte îndrăgostiți, sărutându-se ca doi adolescenți.

„A fost, de asemenea, un grup de fete tinere care au urcat pentru a face poze cu ea la scurt timp după aceea și un bărbat care a primit un autograf”, potrivit surselor Page Six.

Cei doi păreau relaxați, îmbrăcați casual, Selena Gomez optând pentru un hanorac negru și pantaloni de trening, iar Taggart a purtat o cămașă cu mânecă lungă și pantaloni de culoare închisă.

În trecut, Drew a fost împreună cu Eve Jobs, model în vârstă de 24 de ani, fiica fondatorului Apple, Steve Jobs. Aceasta și-a dezactivat contul de Instagram după apariția noului cuplu.

Artistul a mai fost cu moedelele Haley Rowe, Meredith Mickelson și Chantel Jeffries, iar Selena Gomez a fost destul de tăcută după despărțirea de The Weeknd din 2017, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272