REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un nou imobil se va construi în zona Lidl din KM 4-5! Cine este investitorul

Un nou imobil se va construi în zona Lidl din KM 4-5! Cine este investitorul

Replica API 13 septembrie 2019 | 10:20 1371

Șoseaua Mangaliei - zona Lidl - s-a dezvoltat destul de mullt în ultimii ani. Mai multe blocuri de locuințe au fost ridicate iar, în viitorul apropiat, alte imobile urmează a fi edificate. SC Șoimul SRL va construi în imediata apropiere a blocurilor Solid House un imobil cu 5 etaje, cu locuințe individuale. În acest sens, a fost obținută autorizația de construcție 1500 din data de 11 septembrie a.c., autorizația fiind valabilă 12 luni.

Societatea are ca domeniu de activitate Fabricarea de uși și ferestre din metal și este controlată de Ion Cătălin Pănculescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand, aveti niste articole de toata jena unui boschetar notoriu, drept urmare va urez o mare M..e cu c..at si gheata intr-un viitor apropiat. Pe langa m..a de mai sus, sanatate multa!
0
0
Daca baietii vor dori sa faca o miuta ,lascoala transfirmata in liceu de marina s a facut gard inalt inchis,,deci se poate doar face plimbari pe calea ferata.Astai zona!
0
0
fa proasto daca deti un teren nu inseamna ca poti sa faci ce vrei pe acel teren. daca toti machedonii care au terenuri in constanta ar creste oi pe terenurile lor , oare cum ar arata orasul ?!
6
1
raluka 10:03 probabil esti makedoanca si nu pricepi .faptul ca i-ai dat spaga lui mazare sau la madam merla si te-a pricopsit cu un teren intre blocuri care era amenajat cu copaci si flori nu inseamna ca esti proprietar pe un teren si construiesti bloc de 10 etaje fara locuri de parcare cum sunteti voi obisnuiti in neam terenul a avut alta destinatie si voi ca manglitori ce sunteti i-ati schimbat destinatia sa faceti blocuri cu materiale ieftine sa cumpere prostii
12
1
Cumperi un apartament cu o vedere decenta iar in nici un an apare un bloc nou la 4m de geamul tau, cine cumpara isi poarta vina
12
0
Poate fac si niste parcari pe bune, nu cu dispoziyive pe verticala care ulterior receptiei sint luate inapoi...
9
0
Bai inteligentilor...spatiu verde nu e terenul unde eu sunt proprietar...stii ce inseamna sa fi propritar?..ca este al tau si dispui de el cum vrei ....spatiu verde e orice bucata de pamant amenejat cu pomi flori sau iarba de care se ocupa primaria...restul e cancan pt prosti sau proaste!..deci daca acolo se construeste nu e spatiu verde e teren liber propritatea omului si dispune de el cum vrea..
4
15
Un alt spatiu verde pierdut, pentru imbogatirea dezvoltatorilor imobiliari.
19
2
Un titlu foarte bun...
0
10
Domnilor ziaristi, dezvoltare in sensul dorit de dumneavoatra nu este corect.Trebuie sa existe un echilibru intre suprafata blocurilor ,spatiul verde si parcari.Constructiile de orice tip nu inseamna dezvoltare.Sensul rezultatului de evolutie a unor asemenea zone poate fi negativ.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272