REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un nou pas greșit pentru Liverpool! Cormoranii au reușit doar un egal la Newcastle

Un nou pas greșit pentru Liverpool! Cormoranii au reușit doar un egal la Newcastle

Replica API 31 decembrie 2020 | 00:00 1221

Liverpool a încheiat la egalitate, 0-0, partida de la Newcastle și rămâne la doar trei puncte distanță de formația de pe locul secund, Manchester United, care are un meci mai puțin disputat.

Nu a fost seara lui Salah. Sau a lui Firmino. Sau a lui Mane. De altfel, nu a fost deloc seara lui Liverpool. Din nou. Cormoranii au reușit doar un 0-0 la Newcastle și au ajuns deja la 15 puncte pierdute în acest sezon de Premier League, cât au pierdut în întreaga stagiune precedentă.

Nu e ca și cum Liverpool nu a încercat. Chiar dacă Newcastle a jucat cu mult peste așteptări, având câteva ocazii importante în prima repriză, cormoranii s-au bucurat de o posesie de 72% în prima repriză. Elevii lui Klopp au ratat și ei câteva ocazii bune, cea mai importantă fiind irosită de Mohamed Salah, egipteanul trimițând mingea pe lângă poartă după ce a rămas singur cu Karl Darlow.

Newcastle - Liverpool 0-0. Darlow, eroul lui Newcastle

Partea a doua a partidei a fost controlată mai categoric de echipa lui Klopp, însă elevii germanului au de lucrat la finalizare în acest sezon. Karl Darlow a făcut meciul vieții cu Liverpool, dar ratările, în special cele ale lui Firmino și Salah au fost unele nepermise pentru echipa care se vrea campioana Angliei.

Newcastle a fost periculoasă ori de câte ori a avut ocazia iar Alisson nu s-a lăsat nici el mai prejos și a avut o intervenție decisivă spre finalul partidei. Cu toate acestea, deși partida a fost una frumoasă cu un ritm intens, ultimul meci din Premier League din acest an s-a încheiat fără gol marcat.

Așadar, la final de an, Liverpool are un avans de doar trei puncte față de ocupanta locului secund, Manchester United, cea care are un meci mai puțin disputat, conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212