REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un nou trend în materie de cafenele la Constanţa

Un nou trend în materie de cafenele la Constanţa

Replica API 22 martie 2016 | 23:17 651

În contextul unei societăţi moderne şi datorită boom-ului tehnologic din ultimii ani nu este de mirare că pentru o foarte mare parte dintre noi accesul la tehnologie a devenit un mod de viaţă care ne-a acaparat felul în care ne desfăşurăm activităţile până acum şi ne-a făcut cât mai dependenţi de tot ce reprezintă aparatură electronică. Pe această bază s-a născut un concept nou şi inovativ la Constanţa. A apărut prima cafenea care a implementat sistemul de mese inteligente.

Recent deschisă, Touch Cafe este o cafenea multimedia care aduce cea mai nouă tehnologie din Europa şi anume mesele multimedia cu touch screen. Astfel, constănţenii care aleg să îşi petreacă timpul liber într-o astfel de locaţie pot accesa cele mai noi aplicaţii în timp ce îşi beau cafeaua. Este una din cele mai noi tehnologii, care combina masa clasica de restaurant cu un touch screen de mari dimensiuni.

Potrivt informaţiilor noastre, cafeneaua are în plan să instaleze un soft prin care va fi permis accesul clienţilor la mediu, dar şi efectuarea comenzii prin intermediul touch screen-ului. „Cafeneau a fost deschisă pe 12 martie a.c., iar conceptul a prins foarte bine la public. Am venit cu această idee pentru a determina lumea să nu mai stea cu capul în telefon şi să reuşească să socializeze mai mult. Aceste mese sunt ca o tabletă cu Windous pe ea în care se pot găsi toate funcţiile unui telefon”, a declarat, pentru “Replica”, unul din reprezentanţii cafenelei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272