REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un operator din Costinești se joacă cu focul: face evaziune și vinde alcool minorilor. Video

Un operator din Costinești se joacă cu focul: face evaziune și vinde alcool minorilor. Video

Virgil STOIAN 10 august 2023 | 00:00 4047

După cum Replica v-a semnalat în mai multe rânduri, anul acesta infractorii pare că și-au dat întâlnire în Costinești. Ei bine, pe lângă hoții obișnuiți există și ...evazioniști. Este vorba despre operatorii economici care nu eliberează bon fiscal, practicând astfel un furt mai... elevat. Firma Focus Megapixel, din Ploiești, care deține o cabină fotografică în Costinești, nu eliberează bon fiscal, lucru mărturisit chiar de angajata care se ocupă de poze. Mai mult decât atât, patronul firmei, Pocșan Ion Leonard, mai deține un bar de shot-uri și vinde băuturi... minorilor.

Un operator din Costinesti se joaca cu focul: face evaziune si vinde alcool minorilor. VideoAngajata cabinei foto care nu eliberează bon

Unii comercianți ar face orice ca să-și maximizeze profitul, în cele 3 luni cât ține sezonul estival. Este și cazul lui Pocșan Ion Leonard care deține două afaceri în Costinești. Una dintre ele este o cabină foto unde oricine poate obține o amintire de la mare, fără a primi însă și dovada că a plătit acea amintire. Cea de-a doua afacere este cu băuturi, deține un bar de shot-uri, unde oricine, inclusiv minorii, pot da pe gât diverse băuturi alcoolice. Potrivit informațiilor noastre, poliția a fost informată de aceste activități, însă deocamdată nu știm dacă operatorul a fost controlat sau sancționat.

Un operator din Costinesti se joaca cu focul: face evaziune si vinde alcool minorilor. Video
Date despre Focus Megapixel

Firma Focus Megapixel este din Ploiești, a fost înființată în anul 2017 și se ocupă cu activitățile fotografice. Pe anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 30.085 de lei, un profit de 27.982 lei și datorii de 47.413 cu 0 angajați.

Operatorii economici, unii dintre ei, ar trebui să învețe că nu trebuie să acționeze ilegal pentru a scoate un ban în plus. Profitul se poate face și eliberând bon fiscal sau vânzând băuturi alcoolice doar adulților. Însă, până ce aceste lucruri se vor regla, litoralul românesc va duce în continuare lipsă de turiști.

Video:

Video:

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu stiam ca e dilar de droguri dar separe ca învârte și altele
1
0
Mi ar fi parut rau ca se face evaziune daca as fi stiut ca se face ceva sanatos cu banii stransi la buget. Dar ca sa platim salarii porcoase si sa aiba de unde fura smecherii...nu ...
2
0
Auzi cum titreaza"replica"un operator din Costinesti se joaca cu focul,de parca ce face privatul ala de la Costinesti este ceva ce nu s-a mai pomenit la agenti economici din orasul si judetul Constatza,cand daca s-ar face un control adevarat la totzi agenti economici din Constanta raritati ar fi aia care respecta legea pentru ca totzi angajati statului cu atributii de control nu vin sa controleze agenti economici ci sa isi ia partea si atunci privatu daca da spaga si in stanga si in dreapta si nici nu fura statul sau inseala clientul,el cu ce mai ramane ?.
2
0
La piața de legume din Tomis 3 nu dă nimeni bon fiscal calculează cu calculatorul și îți comunică prețul fătă bon nu mai vb de servicii numai samsari 99 la sută colorați și fără o ținută decentă OPC doarme !
6
0
Un operator..... vai de mama ta ba virgileee, esti varza
2
0
Sunati-l pe Horia Constantinescu.Singurul funcționar al statului care rezolva orice problemă.
2
4
zece lei o apa plata e pret de satul de vacanta. In Mamaia e de la 12 la 24 lei o apa.
4
1
La show-ul aviatic de la M.K., unde o apa plata la 0.5 litri costa 10 lei, nu se emiteau bonuri fiscale. Show organizat din bani publici, motiv de evaziune fiscala pentru micii antreprenori, atent alesi pentru experienta in domeniu.
10
0
Privatul ce duce în spate statul.
9
1
Numai ăla din costinesti vinde. Alcool sub 18 ani majoritatea și pe plaje ade la Tuzla avaziinea e la loc de cinste
7
0
De aceea nu sunt bani la buget! Asta este privatul în r*mânia, salarii minime în acte și evaziune fiscală. Mult trambitatul privat! De aceea nu crește nivel de trai.
9
4
anaf sa mearga in controale peste tot ,sa adune bani la buget .
7
0
Sa mearga azi toti de la anaf si sa isi faca si poze cum controleaza si sa le postwti pe urma ca de maine vin banii la buget
6
0
Statul nu ne fura destul ?
9
0
Anaful sforăie tare La munte și la mare in orice împrejurare evaziunea e in floare Statul și multe firme sânt niste hoți Corb la corb nu-și scoate ochii Toate găurile de furat bani de la stat trebuie să le acopere cei care muncesc
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468