REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un PACIENT a făcut SCANDAL, și-a DAT PANTALONII JOS și le-a cerut POLIȚIȘTILOR să-l filmeze

Un PACIENT a făcut SCANDAL, și-a DAT PANTALONII JOS și le-a cerut POLIȚIȘTILOR să-l filmeze

Replica API 26 mai 2021 | 00:24 6426

Un individ cunoscut cu antecedente penale a făcut circ la Spitalul Orășenesc Hârșova. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a mers la spital, acuzând dureri la un picior. Întrucât problema nu era gravă, diagnostic pus în urma consultației, pacientul a fost rugat să revină a doua zi, când nu se va mai afla sub influența alcoolului, pentru administrarea unui tratament. Bărbatul s-a enervat, a amenințat cadrele medicale și polițiștii. Mai mult decât atât, s-a dezbrăcat și și-a arătat organele genitale, cerând să fie filmat.

foto: b1.ro

Neagu Banu Bogdan Georgian a fost condamnat, de Judecătoria Hârșova, la un an și 3 luni de închisoare cu executare pentru ultraj. Decizia nu a fost definitivă și, pe 24.05.2021, a fost înregistrat apelul, care se va judeca la Curtea de Apel Constanța.

Agentul principal de Poliție, care are calitatea de parte vătămată în dosar, a relatat, în fața anchetatorilor, că Neagu Banu Bogdan Georgian a venit la Spitalul din Hârșova, în seara de 20 august 2020, acuzând dureri la un membru inferior, precizând că le are de ceva vreme. Se afla sub influența alcoolului, precizând că venea dintr-un bar, unde consumase o sticlă cu vin. După ce a fost preluat și consultat, cadrele medicale au decis că problema nu e gravă, rugându-l să vină a doua zi întrucât, din cauza faptului că se afla sub influența alcoolului, nu puteau să-i administreze tratamentul, existând riscuri de reacții adverse. Totodată, nici radiografie nu puteau să-i facă. Atunci a început să facă scandal să amenințe. În camera respectivă a fost solicitat polițistul (persoana vătămată în cauză), căruia inculpatul i-a adresat injurii și amenințări. Totodată, la fața locului au ajuns și câțiva polițiști locali, care au încercat să discute cu el, să-l calmeze. Din contră, inculpatul s-a enervat și mai tare. În două rânduri și-a dat pantalonii jos, de față cu oamenii legii și cadrele medicale, arătându-și organele genitale și spunând: Filmează-mă, na, filmează-mă! (Polițiștii locali aveau camere video).

”În momentele următoare, revăzând camera portabilă în posesia unui polițist local, inculpatul și-a coborât pantalonii și și-a expus, încă o dată, organele genitale celor din jur, afirmând către cameră Filmează mă, nu mai filmezi...Filmează mă...Filmează. Un martor i-a ridicat pantalonii. În fața spitalului, inculpatul s-a adresat celor prezenți: Să vă văd cum plecați voi!...Bă, voi sunteți niște panarame! Bă, dacă vă bat pe toți acuma ...într-un picior!. Ulterior,la inițiativa asistentei medicale, inculpatul a fost invitat să-i administreze calmantul, iar inculpatul a pătruns în camera de gardă, unde i s-a administrat calmantul intramuscular, după care a părăsit curtea Spitalului Orășenesc Hârșova”, au fost unele dintre aspectele discutate în instanță.

Menționăm că individul este recidivist, el fiind cercetat și condamnat inclusiv pentru infracțiuni rutiere. A fost arestat și pe 14.06.2016 și liberat condiționat la 19.03.2019, cu un rest neexecutat de 393 zile închisoare, durata pedepsei fiind împlinită până la data comiterii faptei pentru care a fost trimis în judecată în prezenta cauză.

Acum urmează să se judece apelul.

Amintim că, din păcate, la Spitalul Hârșova au mai avut loc evenimente similare. Citește detalii aici: PERICOL! Un suspect de Coronavirus a umplut de SÂNGE spitalul din Hârșova și a făcut SCANDAL!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua bastoane pe karca si gata calmantul ,,
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102