REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un polițist a rămas fără pistol, după o descindere la o chindie

Un polițist a rămas fără pistol, după o descindere la o chindie

Victor ROTARU 3 ianuarie 2023 | 00:00 546

În timpul unui chindii, din cauza volumului ridicat al muzicii, o vecină a apelat la poliție pentru a-și potoli vecinii. La fața locului și-a făcut apariția un echipaj, format din doi polițiști. Petrecerea era organizată de un grup de cetățeni de etnie rromă, care nu au reacționat tocmai în regulă când au văzut polițiștii care bat la poartă.

Foto cu rol informativ

Totul s-a întâmplat atunci când Tarica Tarcan Amet se afla la o petrecere împreună cu familia sa. În jurul orei 20, când afară se întunecase, a sosit un echipaj de poliție întrucât muzica era dată tare. Inițial, una dintre persoanele aflate la petrecere le-a spus tuturor celor prezenți să nu îi bage în seamă și să nu iasă la poartă întrucât polițiștii nu au ce să le facă, așa că au continuat să asculte muzica tare.   

Din mașina de poliție au coborât doi polițiști în uniformă. Atunci Calea Amet care era îmbrăcat într-o cămașă albă cu mâneci lungi dar suflecate, cu tatuaje pe piept și braț, a ieșit în stradă la polițiști, înjurând persoanele ce anunțaseră organele de poliție. Unul dintre polițiști s-a îndreptat către Calea Amet care a intrat în curte. Din curtea alăturată a ieșit o femeie, care a fost împinsă și trântită la pământ de unul dintre participanții la petrecere, moment în care unul dintre polițiști a intervenit în altercație.

Minută judecătorească

Polițistul care a intervenit în altercație, a fost tras în curte, și izbit cu spatele de poarta, de către unul dintre petrecăreți. În timp ce polițistul se afla cu spatele la poartă, de el s-au apropiat și l-au încolțit mai multe persoane din cadrul petrecerii. Polițistul a scos pistolul pentru a se apăra, însă imediat un petrecăreț a sărit pe polițist, căzând ambii la pământ. S-au tăvălit pe jos, timp în care cu toții s-au chinuit să îi ia pistolul din mână. Pistolul a fost luat în cele din urmă din mâna polițistului și aruncat peste gard, în curtea alăturată.

Cât timp polițistul se tăvălea pe jos cu unul dintre petrecăreți, celălalt polițist aflat în exterior se urcase pe mașina parcată în fața porții și dădea cu spray lacrimogen spre rromii de lângă poartă. De asemenea unul dintre participanții la petrecere a luat din curte o scândură cu care lovea în rama metalică a porții de acces auto pentru a-l descuraja și alunga pe polițistul din exterior care era urcat pe poartă și dădea cu spray lacrimogen.  

Cei doi inculpați, Tarica Tarcan Amet și Calea Amet, au fost acuzație de mărturie mincinoasă, aceștia relatând faptele într-un mod denaturat pentru a-și ajuta tatăl în fața instanței. Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal pornit împotriva celor doi, ca urmare a prescripției răspunderii penale. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se filma ...Las fierbinti, Robi e pe ...val in politie!
0
0
Te doare capul, cand vezi ca astia scot dosare apuse. Si care este rostul acestei informatii ? Ca militianul a avariat o masina, urcandu-se cu bocancii pe ea, bocanci platiti de noi toti ? Contribuiind la bugetul Afacerilor Interne (oare de ce se numesc Afaceri? sunt afaceristi la locul de munca?!) eu nu sunt de acord, ca un Incaltat, sa distruga o masina a unui privat. Pe mine ma deranjeaza informatia asta. Motivul: sunt multi, foarte multi militieni care nu mai recunosc ca, in fata ta, au afirmat unele lucruri, iar in timpul anchetelor neaga cele afirmate. Mai mult: si sefii militienilor neaga, urmarind bodycam -urile. Intrebare: ce se intampla cu inregistrarile bodycam-urilor ??? Sunt precum inregistrarile de pe camerele radar ? Cand inregistreaza pe unul din sistem, se sterg inregistrarile sau nu se uita nimeni pe ele ??? Poate sa fie un t***n care incalca legile, dar este de o suta de ori mai condamnabila fapta unui militian ce se dedu Necuratului.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212