REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
11.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Un poliţist din Ploieşti este acuzat de viol

Un poliţist din Ploieşti este acuzat de viol

Victor ROTARU 18 aprilie 2024 | 11:15 530

Un poliţist din Ploieşti este acuzat de viol, o femeie care a depus o plângere penală la aceasta reclamând faptul că ar fi abuzat-o sexual, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova declanşând o cercetare prealabilă în acest caz.

Un politist din Ploiesti este acuzat de viol

Informaţii referitoare la aceste acuzaţii au fost publicate în presa locală, IJP transmiţând, joi, că a fost declanşată o cercetare prealabilă în acest caz.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unui articol în care este prezentat modul în care poliţiştii unei secţii urbane de poliţie din municipiul Ploieşti şi-au exercitat atribuţiile de serviciu, în urma unei sesizări a unei femei, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova este abilitat să comunice următoarele: Cu privire la aspectele în cauză, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova a dispus declanşarea cercetării prealabile încă de la momentul luării la cunoştinţă despre aspectele reclamate, urmând a fi stabilită situaţia de fapt, pentru a fi luate măsurile legale în consecinţă", arată sursa citată.

Potrivit acesteia, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti se află înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si politistii este oameni. Uniforma nu educa,ea doar se poarta ca sa stie lumea ce meserie are omul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272