REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un POLIȚIST stă PROST cu NERVII: URLĂ, în mijlocul DRUMULUI, la un ȘOFER! VIDEO

Un POLIȚIST stă PROST cu NERVII: URLĂ, în mijlocul DRUMULUI, la un ȘOFER! VIDEO

Replica API 25 noiembrie 2021 | 00:08 5602

Că nici șoferii nu sunt ușă de biserică, știm cu toții. Că mulți dintre ei sunt depistați, zilnic, încălcând regulile de circulație sau că au atitudini nepotrivite cu oamenii legii, la fel, sunt situații deja cunoscute. Însă, iată că mai există și situații care se situează la polul opus. Spre exemplu, un polițist, despre care se susține că ar fi din Cernavodă, a dat dovadă că nu prea stă bine cu nervii, găsindu-se să se manifeste fix în mijlocul drumului.

Evenimentul s-a petrecut seara, totul fiind surprins de camera de bord situată pe vehiculul șoferului în cauză. Pe imagini se poate observa cum șoferul rula cu mașina, în fața sa aflându-se o autospecială de Poliție. La un moment dat, autospeciala a oprit brusc, din ea coborând un om al legii. Acesta s-a îndreptat către șofer, spunând: ”Ce faceți, domnu’, mă-mpingeți de la spate? Ce faceți? Sunteți în localitate aicea, dacă nu știați. Păi și care-i distanța? Care-i distanța? Ia dă-te jos, domnule. Care-i distanța dumitale? Unde ai oprit, domne? (începe să țipe – n.r)”, a spus polițistul.

Tânărul i-a răspuns că știe că este în localitate, că a păstrat distanța și a încercat să-i explice omului legii că se afla în sensul giratoriu, după care a întrebat de ce țipă la el.

”Păstrează distanța, că-ți iau permisul”, a continuat polițistul, țipând. ”Că nu ești pe câmp aici”, a adăugat el, după care a plecat către autospeciala de Poliție.

Șoferul susține că a rămas înmărmurit și, efectiv, nu-i vine să creadă că a trecut prin așa ceva, el considerând că nu a greșit cu nimic.

Video:

Ca și păreri, oamenii susțin că polițistul a făcut un abuz. ”Asta-i atitudine de vagabond din partea polițistului, ar fi trebuit sa-i explice frumos dacă chiar șoferul a greșit. Dacă dădea de vreun "băiețas" la volan nu cred ca mai reacționa așa. Ar trebui făcut cunoscut pentru cine nu-l știe...pe acest individ care îmbracă haina statului degeaba”, a spus un cetățean.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pampalaul de la 12-23 , ala de mai jos s-a dat si la mine dar mai bun e MUSTAFA pe care-l ador ....
5
0
vera este iubita mea fiindca eu sunt un pampalau ratat !
9
0
vera e fiica unei betive si e femeia tuturor .......
10
0
Bravo, d-le politist!!!
4
2
ne-ati ametit cu...vera..vera..si iar...vera..chiar asa si-o trage cu toti???pai la politia locala Cernavoda,sunt oameni cu bun simt...vrajeala..credeti ca asa este...niste jigodii in frunte cu seful lor ...marele STEFLEA NICOLAE..a tunat si i-a adunat..toti o apa si-un pamant...si ce salarii au..depasesc pensiile speciale...nu credeti???
7
0
Juganare eu o si iubesc pe Vera ,nu numai ca io trag ..
4
0
Eu confirm ca Pismis io trage lu Vera vecina mea
5
2
Xman, corect! Asa gandesc si eu. Sunt multi idioti care vin cu viteza in apropierea sensului giratoriu si se apropie deranjant de mult de cel care se afla in sens. Presant si stresant. Politistul nu are dreptul sa ridice tonul. El trebuie sa vorbeasca politicos, nu la pertu. Si calm! Pentru a da exemplu pozitiv, nu negativ. Dar presiunea pusa de cel din spate este reala si trebuie sanctionata macar printr-un avertisment verbal. El trebuie sa incetineasca din timp, trebuie sa pastreze distanta de siguranta. La o viteza de 50 kmph, distanta de oprire este de 33 de metri.
7
3
stire de caka.
4
4
Pismis io trage lu Vera in auto de servici Steflea stie
4
3
politaiul este gunoiul de CICIOIU insotit de ANDRONACHE zis balamuc !
14
10
Ce mila imi este de conducatorul auto,chiar mi se rupe sufletul! Asta este tipul de sofer care te preseaza,merge in spatele tau si te orbeste cu farurile si pot garanta ca daca masina din fata nu era de politie ar fi intrat intr-o depasire smechera iar daca spunea ceva celalalt sofer ar fi fost si agresat verbal poate chira si fizic. Chiar asa politistul ala s-a dat la el degeaba?
28
7
Cica, iti iau permisul! Pentru nerespectarea distantei regulamentare?? Habarnisti care ameninta!
13
7
daca astia trebuie sa faca "ordine" pe sosele, ne am dus sulii de suflet
6
8
este...VILAU MAREAN..el este militianul care se cearta cu toti...chiar si cu el se cearta.. el crede ca va fi vesnic la primaria Cernavoda...el taie..el spanzura..el amendeaza...un individ de doi bani...rusine celor ce-l tin sub...acoperire..
13
8
Va traduc eu ce a vrut sa zica politistul: Tocmai ce am pierdut la pacanele. Am rate multe la banca. Sotia nu ma mai iubeste.
17
8
Ce pretentii ai la 6 luni de Campina.
21
4
Un taranoi ajuns politist din sursa externa. Ce pretentii sa ai de la asa individ?! Ar trebui sa se amendeze singur pentru manevra pe care a facut-o.
29
7
De nimic nu e bun, doar de gelozii si limbi
8
4
Ce laba trista purtatoare de cascheta nemeritata..
19
9
Sa ma pupe jos politaiul ala
9
9
petcu c c c
2
4
Despre cine este vorba?
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218