REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un POȘTAȘ din Techirghiol a fost ATACAT de MAIDANEZI

Un POȘTAȘ din Techirghiol a fost ATACAT de MAIDANEZI

Replica API 18 august 2020 | 00:00 2917

În munca de teren poți întâmpina deseori probleme, cum sunt: căldura sau frigul, diverși oameni de rea credință sau grupuri de maidanezi gata să te alerge sau, mai bine, să te atace. Așa s-a întâmplat și în cazul unui poștaș care, în timpul muncii, s-a trezit atacat de un câine al străzii.

Câinii reprezintă o altă problemă a municipiului Constanța. Chiar dacă o perioadă au fost strânși de pe străzi, iată că în ultimele luni, maidanezii au reapărut pe străzile orașului de la malul mării.

Fiind hrăniți de unii locatari ai blocurilor, când sunt „săriți de la porția zilnică” aceștia încep să devină agresivi. Ei bine, victimă a maidanezilor a fost și un bărbat, angajat al Oficiului Poștal Techirghiol.

Cum s-a petrecut totul?

La sfârșitul săptămânii trecute, A.N. angajat în funcția de factor poștal al Oficiului Poștal Techirghiol a fost atacat și zgâriat de un câine în timp ce își desfășura activitatea în sectorul de distribuire.

Inspectoratul Teritorial de Muncă

Inspectorii ITM cercetează cazul

În cazul poștașului au fost sesizați și inspectorii ITM care cercetează acum evenimentul soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat. Accidentul este în curs de cercetare și de către o comisie numită de CN Poșta Română SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
opel da la mue volkvaginului taota ziua
1
0
Asa-i trebuie! De ce a lasat OPELul acasa?!
1
2
Primarul si cu politia locala dau pachete din bani cetatnilor din taxse si inpozite ca doar nu da din salariu tot din bani cetatenilor da fachete
1
0
Cel mai mare maidanez era postasul!
2
1
lasati catelusii sa vina la mine
2
0
Cu cainii e simplu,ei nu au prieteni printre procurori,judecatori,politisti si jandarmi. Ce te faci cu banditii strazilor,haitele de talhari,hoti,criminali,violatori,asa zisele clanuri? Aia au protectie,cum naiba ne aparam de ei?
3
0
In Lazu sint localnici detinatori de ciini periculosi care au inceput sa atace in curtile vecinilor. Legal cum putem sa ne aparam? Stapinii lor se amuza de spaima pe care ciiniilor o provoaca concetatenilor.
4
0
Sa i fie rusine ca in Techirghiol sunt haite de potai si o multimer de cersetoti care trag de turisti Inseamna ca are si el portie de la potai si cersetori .Poate nu mai caqstiga alegerile Ce a facut pana acum ???????
3
2
De mai bine de o luna am facut cerere la primaria constanta sa trimita hingherii pentru un caine agresiv -n-au nicio apasare si ignora total solicitarea
2
2
In toate cazurile astea asociatiile care apara caini vagabonzi ar trebui sa plateasca si spitalizarea si daune morale daca asa decide instanta,nu primaria ca in cazul copilului ala omorat de caini in Bucuresti,aparati caini vagabonzi atunci platiti daunele provocate de protejati vostri.
5
1
Iar v au dat spaga hingherii sa scrieti despre bietii caini? Rusine
5
5
exact ca in filmele americane
3
2
haita a ramas cu dintii infipti in piciorul postasului-catelusii sunt membri Pd,..daca au muscat, au gustat si au fugit sunt pnl-isti,... posta a apartinut PSD-ului,..deci victima,postasul e psd-ist, Unde sunt haitele de alta data?
6
2
a fost atacat de un grup de sustinatori pnl?
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367