REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Un primar PSD a cerut favoruri sexuale unei nepoate, ca să o angajeze. Video

Un primar PSD a cerut favoruri sexuale unei nepoate, ca să o angajeze. Video

Replica API 23 iunie 2022 | 17:48 1952

Un primar PSD a cerut favoruri sexuale unei nepoate, ca să o angajeze la cabinetul său. Acesta îi asigura locul de muncă tinerei iar în schimb aceasta trebuia să fie la dispoziţia lui o oră sau două pe zi.

Mihai Georgescu

„Te pot angaja pe cabinetul meu. Îţi dau 35 de milioane, mă duci, mă aduci, chestii de astea... Îţi dau liber cât vrei tu, îţi faci viaţa cum vrei. Dacă am şi eu nevoie de tine şi vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziţia mea. Îţi asigur tot ce vrei, stabilitate locului de muncă, prime, relaţii tot ce vrei, te duc în lumea bună” - asta este discuția dintre un primar PSD și o tânără, căreia îi promitea un loc de muncă în primărie în schimbul unor favoruri sexuale ocazionale.

Este vorba despre Mihai Georgescu, primar al comunei Călinești din Argeș din 2020, scrie Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

Organizaţia PSD Argeş a anunţat, joi, suspendarea primarului comunei Călineşti, Mihai Georgescu, din toate funcţiile politice, în aşteptarea unei "anchete în desfăşurare" care l-ar viza pe edil.

"Nu dorim să ne implicăm şi să discutăm despre viaţa privată a nimănui, însă întotdeauna ne vom delimita ferm de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administraţiei publice", se arată într-un comunicat al PSD Argeş.

Pe reţelele de socializare, dar şi în presa locală din Argeş, a apărut o înregistrare în care, aparent, Mihai Georgescu i-ar cere favoruri sexuale unei tinere, care i-ar fi nepoată, în schimbul angajării la cabinetul său.

Înregistrarea a fost distribuită ulterior pe Facebook şi de preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, care consideră că "se impune în mod clar demisia primarului".

"Nu poţi face aşa ceva niciunei femei, profitând de faptul că eşti primar. Am un gol în stomac când ascult înregistrarea şi mă bucur că victima a făcut plângere penală. Să şantajezi o fată, să o obligi să facă sex cu tine, profitând de faptul că tu eşti primar, este de-a dreptul strigător la cer. Şantajul şi hărţuirea sexuală la locul de muncă sunt două infracţiuni oribile pentru care e nevoie de o reacţie, dură, mai mult decât suspendarea din funcţiile politice", a scris Alina Gorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine nu e donator, la notar la tocator, prietenii stiu de ce
1
0
cine nu e donator, merge la judecator
1
0
Vroia si el sa ,,parleasca" ceva tanar ce-i rau in asta,doar ca nu cu bani de la el ci pe bani primariei si ast-i rau!
0
0
Ca acest specimen, sunt cu miile in pesede !!! Intreaga romanie este condusa de catre aceste GUNOAIE de primari, care ABUZEAZA zilnic de functii !!! Mii de primari pesede isi platesc amantele din primarii, din banii FRAIERILOR de romani !!!
0
1
35 de milioane pentru o ora-doua de babardeala pe zi, e cam putin .**. De-aia l-a si dat in gat ... Eu iau cate 5.000 de euro pe ora ...
1
0
nu era nepoata, era nevasta lu varmiu!
0
0
ata era sa inventeze noua forma de energie si nea kaisa o tenta cu un salariu extraordinar la o comuna. BA. Ne credeti chiar atat de natarai...
0
0
asta sigur e makidon, numa astia se ard intre rude. alo, h.ionele, se aude?
0
0
asa e in toata romania
0
0
pentru handralaul asta, lumea buna inseamna hotii, asa-zisii politicieni. de 30 de ani, nu facem decat sa alegem hotul cel mai mic dintre ei, ca de furat, toti fura, indiferent de partid. 300, si tot sunt prea multi paraziti in Parlamentul tarii.
0
0
Incredibil !! Hai cu PSD-ii !! Jigodiilor, asta ati facut pe functii si bani publici timp de 30 de ani: huzur si batjocura. Da, daa... Asta este "valoarea" voastra, asta este competenta si integritatea voastra. Rusine sa va fie!
2
1
iauzi tataie vroia sa foota nepoata
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218