REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un PUȘTI din HENRI COANDĂ a FURAT tot cuprul de pe CLĂDIREA Oficiului de CADASTRU

Un PUȘTI din HENRI COANDĂ a FURAT tot cuprul de pe CLĂDIREA Oficiului de CADASTRU

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:00 4388

Ismail Ferdin, puștiul cu antecedente penale din cartierul social Henri Coandă, a călcat, din nou, pe bec. De data aceasta a fost arestat preventiv după ce a furat mai multe bucăți de tablă din cupru de pe stâlpii clădirii Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța.

Mai exact, la data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Constanța au depistat în flagrant delict un bărbat, de 18 ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi ar fi sustras bucăți de cupru de pe stâlpii de susținere ai unei societăți comerciale de pe raza municipiului Constanța. Este vorba despre Ismail Ferdin, care, în perioada 31 decembrie – 3 ianuarie, folosindu-se de o șurubelniță și un satâr, a sustras mai multe bucăți de tablă din cupru de pe stâlpii clădirii Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ismail Ferdin a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ismail Ferdin este un tânăr care locuieşte în cartierul social Henri Coandă, cunoscut pentru comiterea mai multor furturi din autoturisme. Mai exact, poliţiştii Secţiei 1, la data de 16.03.2016, l-au depistat pe acesta având asupra sa mai multe componente auto a căror provenienţă nu a putut-o justifica. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că au fost sustrase în aceeaşi zi, de la 3 autoturisme parcate în zonă. Însă, el este cunoscut și pentru alte fapte, pe care le-a comis pe vremea când era minor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acoperis de cupru? la cadastru banii celor ce platesc carte funciara
4
1
ciorile trebuiesc eutanasiate..asta e clar....analize medicale. apoi prelevam organele pentru albi....ce ramane...bagan la crematoriu....SUNT MANDRU CA SUNT ALB
5
1
Na ciordita ciricliu!
8
0
Tiganii trebuie exterminati!
14
2
Romii locuiesc in Rominia si vorbesc limba Romani
6
9
S-ar fi rezolvat problema daca ati fi votat Noua Dreapta. dar nu ati vrut sa se rezolve lasa acum sa va mai sparga masinile 4 ani.
5
12
Ca isi fac unii turnulete poleite pare ok, dar este de neinteles opulenta unor institutii sau firme de stat.Putina decenta , n ar strica.E ceva trist in aceasta poveste:taxatorul isi spoieste parii cu cupru , altul de foame ...
5
9
Cei din Italia si Spania ne fac ciori tot din cauza tiganilor. Pentru ca acolo sunt tot romani. Nu cred ca are cineva ceva cu tiganii civilizati, numai ca acestia din urma sunt foarte putini.
24
2
voi ii puteti cataloga pe aia ca fiind ciori, dar uitati ca si cei din Italia si Spania va catalogheaza drept tigani? sa zica si aia sa faca sapun din voi toti? sau ca voi toti sa fiti vaccinati cu noviciok? de cata ura si de cat rasism puteti da dovada
3
18
faceti la ciorile borate vaccinul cu noviciok
21
1
La Cogealac cu ei fmm..langa fratii lor care miros a oaie.
16
1
un infractor periculos lasat slobod 18 ani !face un an odihna si antrenament si o ia de la capat cu lucruri ...serioase!
23
0
afara din oras hotii astia, nu mai vrem sa platim asistati sociali care sunt buni de munca , sunt mai sanatosi ca multi dintre noi, care platim taxe! ajunge cu pomana, demoati blocurile alea si faceti ceva util orasului!
28
0
Ati vrut PSD, ramaneti cu sechele!
15
4
Sapun trebuie facut din ciorile astea jegoase, care doar la furat le sta gandul.
22
2
Max iti dau la muie si tie si lu mata aia proasta care tea fatat
12
3
bagati tiganul turc in pirnaie,la munca!
26
1
Abee..ala mic a furat. Haoleeooo... acum avem si lege antitiganism fmm dr romani ca noi nu fura! Noi doar completeaza!
31
2
sunt de acord cu 01:05.inchisi undeva la capatul oraselor..pusi la munca ..astia nu se vor schimba niciodata .si cand te gandesti ca traiesc din banii nostri ,platiti pt taxe ,impozite .
46
1
Astia ar trebui indepartati din societate. In comunitati inchise
44
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108