REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un RANGE ROVER are voie să PARCHEZE pe PISTA de BICICLETE?! Video

Un RANGE ROVER are voie să PARCHEZE pe PISTA de BICICLETE?! Video

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:27 2411

Un bucureștean, posesorul unui autoturism marca Range Rover, și-a parcat bolidul pe pista de biciclete de pe bulevardul Mamaia. Din grabă, cel mai probabil, conducătorul auto n-a mai observat că locul unde a oprit este trotuar, respectiv pistă de biciclete, și nu o parcare amenajată. Sau... poate a vrut doar să fenteze plata parcării.

Este zarvă mare pe străzile municipiului Constanța de când a fost implementat noul Regulament al Parcărilor și, totodată, plata locurilor special amenajate. Mulți au încercat să fenteze plata parcării și să își lase autoturismul ba pe spațiul verde, ba să își scoată plăcuțele de înmatriculare pentru a nu putea fi depistat de polițiștii locali, dar și multe alte idei „ingenioase”.

Zilele trecute, vedetă a fost un autoturism cu numere de Capitală oprit la intersecția bulevardelor Tomis cu Mamaia, în zona Capitol, pe trotuarul proaspăt amenajat. Șoferul era în autoturism, semn că nu avea de gând să stea prea mult în acel loc, însă, era și cu ochii-n patru ca nu cumva să fie sesizat de oamenii legii. Ei bine, conducătorul auto nu a prea avut noroc pentru că a fost sesizat și filmat de un constănțean. Iată video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alooo Replica, veniti la Navodari sa vedeti aici cum ,pistele sunt transformate in paracari cu acordul politiei locale
3
0
saracii nu au drepturi
2
0
R e p l i c a. E s t e. D e. C a k t
2
5
Cu cat SUV-ul e mai mare, cu atat nesimtirea e mai mare.
24
2
Pistele de biciclete oricum sunt goale mai ales acum ca a venit frigul. Nici vara nu merge nimeni pe ele. Inutile. Nu e in cultura noastra bicicleta, doar BMW, audi si Mercedes, cat mai mari daca se poate.
9
17
In articolul voatru si in posta mor tilor masii cu cine a inventat o.
6
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212