REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Un recidivist, beat criță, a amenințat polițiștii că le agresează sexual copiii pe stradă

Un recidivist, beat criță, a amenințat polițiștii că le agresează sexual copiii pe stradă

Victor ROTARU 28 aprilie 2024 | 00:00 732

Cătălin Volocaru, un cunoscut al oamenilor legii, a călcat iar pe bec. Dacă în 2013 acesta a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru furt calificat în formă continuată, în 2018, la câteva zile de la eliberare, a fost prins la volan fără permis și băut. Iată că acesta nu s-a potolit, iar în noaptea de Crăciun, bărbatul a fost prins iar băut la volan și fără permis, amenințând oamenii legii cu bătaia, dar și că le va agresa sexual copiii acestora pe stradă.

Un recidivist, beat crita, a amenintat politistii ca le agreseaza sexual copiii pe strada

Totul s-a întâmplat în noaptea de Crăciun, atunci când un lucrător comercial la staţia Peco din orașul Techirghiol a apelat la 112, cu privire la faptul că în incinta stației peco se află un bărbat care tulbură ordinea și liniștea publică și s-a urcat băut la volanul unui autoturism. La fața locului au ajuns doi polițiști, unde l-au identificat pe Cătălin Vasile Volocaru, care se afla pe scaunul șoferului. Din declarațiile celor doi polițiști rezultă că au observat în mod clar că bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate, întrucât mirosea puternic a alcool, vorbea cu dificultate și își ținea cu greu echilibrul. Cătălin Volocaru a fost extras din vehicul şi condus la secția de Poliție din Techirghiol unde a refuzat să sufle în alcooltest, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Constanța pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe drum spre Constanța, Cătălin Volocaru a solicitat să își aprindă o țigară în autospeciala de poliție însă unul dintre cei doi polițiști nu i-a permis acest lucru, spunându-i că o să fumeze când opresc mașina. Cătălin Volocaru a început să le adreseze cuvinte și expresii jignitoare celor doi. Ajungând în curtea Spitalului Județean, bărbatul a fost coborât din autospeciala de poliție încătușat deoarece continua să se comporte agresiv. La fața locului au mai ajuns au ajuns doi agenți de poliție din cadrul Serviciului Rutier Constanța, cei doi observând momentul încătușării bărbatului.

Un recidivist, beat crita, a amenintat politistii ca le agreseaza sexual copiii pe strada

Bărbatul a continuat să profereze cuvinte și expresii jignitoare la adresa polițiștilor, susținând că a fost adus pe nedrept la spital, nu el a condus mașina, solicitând în mod repetat să i se scoată cătușele. Cei patru au încercat să îl liniștească, iar unul dintre polițiști a reușit să îl tempereze pentru moment, astfel că șoferul a fost condus în sala de recoltare unde i s-a recoltat prima mostră biologică la orele 01:47. Până la recoltarea celei de-a doua mostre biologice, Cătălin Volocaru a continuat să fie agresiv verbal, proferând injurii și amenințări la adresa organelor de poliție atât în interiorul unității sanitare cât și în curte, amenințându-i pe polițiștii care l-au adus la spital, că le va agresa sexual copiii pe stradă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Cătălin Volocaru la 4 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârșire infracțiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu toate ca eliberarea conditzionata nu este un dretp ci un favor facut pushcariashilor totzi infractori profita de lege si de comisiile de eliberare conditzionata ai caror membri pentru ca sa nu aiba probleme elibereaza totzi penali pe banda rulanta,cu toate ca de la "facultatea de drept"pushcariashi ies si mai penali decat atunci cand au intrat caci ies shcolitzi in drept,shtiu portitzele din legi si cum sa le fenteze,nici nu au nevoie de avocatzi.
4
0
Trebuia sa ii dea 10 ani la javra
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389