REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Vin., 29 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6501
19.5° Constanța Vineri, 29 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6501

Un român a furat sculele cu care lucra în Franța ca să-și deschidă propria afacere în România

Un român a furat sculele cu care lucra în Franța ca să-și deschidă propria afacere în România

Mariana MURAT 19 septembrie 2023 | 15:05 548

Un bărbat din Constanţa este cercetat pentru furt după ce a fost prins în vama Petea cu uneltele pe care le-a folosit în construcţii la fostul loc de muncă din Franţa, el declarând să doreşte să îşi deschidă o afacere în România, informează, marţi, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF).

Un roman a furat sculele cu care lucra in Franta ca sa-si deschida propria afacere in Romania

Potrivit sursei citate, luni seara, în jurul orei 22,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în România, trei cetăţeni români - unul din Constanţa şi doi din Maramureş - călătorind într-un autocar înmatriculat în România, care se întorcea din Franţa, scrie Agerpres. "Cu ocazia controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră, în bagajele constănţeanului (în vârsta de 35 de ani) au fost descoperite mai multe unelte folosite în construcţii (şurubelniţe electrice, flexuri, un rotopercutor, acumulatori şi staţie de încărcare), a căror valoare a fost estimată la 11.700 lei.

Bărbatului i-au fost solicitate documente justificative pentru bunurile aflate în bagaje, dat fiind că anterior, la sediul instituţiei, a fost primit un apel telefonic din partea unui alt cetăţean român aflat în Franţa şi care a reclamat faptul că i-au dispărut din depozitul societăţii pe care o administrează mai multe unelte. Constănţeanul nu a putut prezenta acte pentru bunurile - marca Hilti - descoperite în bagajele sale, iar în urma cercetărilor colegii noştri au stabilit că uneltele au fost luate chiar din depozitul firmei la care bărbatul lucrase anterior.

Acesta a declarat că a lucrat în Franţa la firma cetăţeanului român care a reclamat dispariţia bunurilor, dar acum a decis să se întoarcă în România pentru a începe o afacere pe cont propriu. La plecare, însă, a luat de la fostul loc de muncă şi uneltele de construcţie", conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un hoț p***t care mai face tara de râs o dată Romanul pe unde merge are magnet pe mâini trebuie să fure ceva r*mânia are multi hoți și mulți paraziți
0
0
mare ordinar. sa faci cu asta lucrari. futul in gura de hot imputit
3
0
Iubirea fata de patria strabuna la sacrificat
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
14113451724
5/49
1610388237
joker
11339203516