REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un ROMÂN dezvăluie IADUL din GERMANIA: „Erau OAMENI care PLÂNGEAU noaptea în somn“

Un ROMÂN dezvăluie IADUL din GERMANIA: „Erau OAMENI care PLÂNGEAU noaptea în somn“

Replica API 28 iunie 2020 | 00:01 2708

Un fost angajat român al abatorului din Germania unde este un focar de COVID-19 dezvăluie modul în care erau tratați muncitorii, transmite Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Într-un abator german, devenit unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din Europa, lucrează aproape 4.000 de români. 1.000 dintre ei sunt infectaţi cu COVID-19.

Un fost angajat român al abatorului german Tönnies susține că muncitorii erau obligaţi să păstreze tăcerea despre stilul de muncă inuman la controalele din afara firmei. De asemenea, orele de muncă suplimentare nu erau plătite, deşi ajungea să lucreze şi 12 ore pe zi.

„Erau oameni care plângeau noaptea în somn. Efectiv, li se umflau mâinile aşa de tare de la febra musculară, încât plângeau noaptea. Spuneau 'nu mai pot! Îmi vine să imi iau câmpii, să plec în Romînia. Nu mai rezist!'. Spaţiu foarte mic, număr mare de lucrători. Băgau şi câte 14 persoane”, povesteşte acesta.

Primarul orașului Verl, unde se află abatorul, recunoaște că este întrebat de localnici de ce est-europenii nu se află toți în carantină.

„Românii, bulgarii, polonezii, ungurii, care lucrează în cu totul alte branşe, nu în industria de procesare a cărnii, locuiesc la grămadă, în spaţii foarte mici”, a precizat primarul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu i a trimis nimeni acolo,s au dus pe propria raspundere,deci sa stea linistiti
1
1
nu e numai prost si calic, este fudul, pai cum se lauda el cand vine acasa in concediu ce bine o duce el acolo si cate mii de euro ia! si e si mare sef ca nu face mai nimic de banii aia!!!
3
1
Au plecat la munca grea,nu sa critice pe altii care muncesc si nici la furat ori cersit,nici sa faca trafic de persoane. Comentatorii cu sparcaiala la creier raman doar cacati cu ochi demni de toata scarba noastra. In loc sa aperi romanii tai care muncesc cinstit ii batjocoresti? Pai esti chiar tu de dat la gunoi.
3
2
pe barba lui...sa-si traga pacatele...nimeni nu v-a trimis la munca pe alte meleaguri...voit ati fact-o...luati-o in barba...dracu sa va gaseasca...putorilor...
3
3
... si pe P.N.L.-isti care v-au transformat in sclavi la nemti ! Va meritati soarta!
2
6
cei mai prosti sunt astia care pleaca pe 1500 de euro din care nu se alec cu mai mult de 800 de euro, pe banii aia raman in Romania,decat 5 lei la soare mai bine 3 lei la umbra,da romanu e prost si calic,daca pleci afara merita pe minim 3k euro , in rest e degeaba, mai bine stai acasa.
3
3
Acest virus minunat circula liber prin lume de cel putin 5 ani fara sa fi fost depistat deoarece neexistand teste specifice toti bolnavii au fost diagnosticati dupa ureche cu...GRIPA SEZONIERA. In Romania acest virus a inceput sa atace mai serios prima data in vara lui 2018.Se poate verifica numarul de morti cu asa-zisa gripa din ultimii 2 ani.Asta arata incompetenta crasa a sistemului medical in toata lumea. Toata aceasta alerta de acum e tardiva si nu poate schimba cu mult datele problemei. Cel putin 40% din populatie a trecut deja prin aceasta boala, cu sau fara simptome. Sa fim optimisti!
5
2
ba boschetarilor,voi vreti sa muncit ca in romania,pauza de masa,tigara,cafea,etc,la fiecare 10 min deasa zisa munca,mai furi un cotlet,ceafa,utilaje,cutite,si sa fiti platiti ca in germania,nu? Nu v.a trimis nimeni fortat acolo,asa ca ori va carati ori munciti,e demunca in agricultura si aici la greu!
10
3
ogoarele patriei va asteapta. oricum nu sunteti buni la altceva. nu-ti convine, cara-te acasa.
11
4
Unde pla mea ai sa vezi tu acasa 2000-3000 salariu ?
7
2
Acasa le miroase sa munceasca pe 2-3000 lei
6
5
Pai nu-i mai bine sa vinzi romance decat sa muncesti pe branci
5
4
VICTIMILE MAFIEI ROMANESTI.TIGANUL ION TIRIAC STIE MAI BINE.PATRONUL ABATORULUI VINEAZA DE ANI DE ZILE PORCI MISTRETI LA BALC,CU TIGANUL.
14
2
toti cei care o duc greu sunt acolo cu contracte romanesti la sub,sub, subcontractor !!! Deci tot romanul fute romanul !!! Iar astuia de sub mine ii dau cacatul la lins ! Razand in hohote !!!
15
6
mwee diasporaaa
10
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212