REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

UN SCANDALAGIU DIN MEDGIDIA S-A DAT ÎN STAMBĂ LA CONSTANŢA! A FOST ÎNCĂTUŞAT!

UN SCANDALAGIU DIN MEDGIDIA S-A DAT ÎN STAMBĂ LA CONSTANŢA! A FOST ÎNCĂTUŞAT!

Replica API 28 august 2018 | 00:00 379

Mihai Dicu este un tânăr din Medgidia, care este cunoscut ca scandalagiu. Drept dovadă stau cele două dosare în care este trimis în judecată pentru lovirea sau alte violențe, cu mențiunea că a fost condamnat și pentru furt. Și tot nu s-a potolit. Așa se face că, pe 26 august, a fost prins beat la volan și fără permis de conducere, în municipiu, acolo unde s-a mai și umflat în pene în fața oamenilor legii, refuzând să colaboreze.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, la data de 26 august a.c., au depistat un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Medgidia, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii, din municipiu, fără a poseda perminis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, după care l-au prezentat cu propunere de arestare preventivă, magistrații eliberând pe numele lui mandat pentru 30 de zile.

Menționăm că individul este o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii. În 2011 era arestat pentru furt, alături de Ghiarasim Adrian și Dicu Alexandru David, ulterior fiind trimis în judecată și condamnat. De asemenea, pe 17.05.2017 a fost trimis în judecată pentru lovirea sau alte violenţe, parte vătămată fiind un bărbat, M.I.. Nu prea s-a prezentat la proces, fiind citat și cu mandat de aducere. Pe 28.06.2018 a fost condamnat la un an cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de 2 ani.

”Va impune inculpatului Dicu Mihai ca pe durata termenului de supraveghere să execute următoarele obligaţii: a. să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate; În temeiul art. 93 alin. 3 C.pen., obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 zile în cadrul Primăriei/Consiliului Local Medgidia – Jud. Constanța sau în cadrul Agenţiei Judeţeane de Ocupare şi Formare Profesională Medgidia– Jud. Constanța, cu excepţia cazului în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă”, potrivit minutei judecătorești.

Dar decizia nu a fost definitivă, putând fi atacată cu apel, ceea ce nu s-a întâmplat. Prin urmare, a rămas definitivă prin neapelare. Și nu a trecut mult timp și iar a fost implicat într-un scandal Așa se face că, 13.04.2018, a fost trimis în judecată, într-un nou dosar, tot pentru lovirea sau alte violenţe, parte vătămată fiind un bărbat. În acest caz urmează a se stabili primul termen în proces. Dar iată că faptele lui nu se opresc aici.

La finele lunii august anul curent a fost prins la volan chiar dacă nu avea permis de conducere și a refuzat prelevarea de mostre biologice. Însă, iată ce au specificat magistrații în condamnarea pentru loviri sau alte violențe: ”Atrage atenţia inculpatului dispoziţiile art. 96 C.pen. privind cazurile de revocare a suspendării executării pedepsei sub supraveghere, respectiv dacă inculpatul nu respectă cu rea credinţă măsurile de supraveghere sau obligaţiile impuse de instanţă pe perioada termenului de supraveghere, ori săvârşeşte o nouă infracţiune în acest termen, prezenta pedeapsă urmând să fie executată în regim de detenţie”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai avem de facut autostrazi in tara asta? de ce nu se refac batalioanele disciplinare de munca?
2
0
prea mult se sta la discutie cu infractorii, locul lor este la penitenciar daca incalca legea
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218