REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un SCANDALAGIU din zona Km 4 – 5, băgat la ”răcoare”!

Un SCANDALAGIU din zona Km 4 – 5, băgat la ”răcoare”!

Replica API 2 decembrie 2017 | 00:00 245

Alexandru Ionuț Bălțoi a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu executare, de către Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracţiunii de violență în familie (2 fapte) și pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei de pe minută.

Amintim că individul a fost arestat preventiv în vara acestui an, în iulie, întrucât nu a respectat hotărârea judecătorească, fiind vorba despre faptul că s-a dus acasă la concubină şi a agresat-o din nou. Acesta locuia cu Maria D. într-un apartament situat în blocul C2 de pe strada Sg. Nicolae Grindeanu şi se pare că nu prea se mai înţelegeau. Mai mult decât atât, bărbatul devenise foarte violent, agresânsd-o în nenumărate rânduri. Astfel, Maria s-a adresat Judecătoriei Constanţa în vederea obţinerii unui ordin de protecţie. La data de 21 iunie, magistraţii au decis: "Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta D. Maria, în contradictoriu cu pârâtul Bălţoi Alexandru Ionuţ, privind emiterea ordinului de protecţie şi, în consecinţă, emite ordin de protecţie la cererea reclamantei Maria D., prin care dispune : - evacuarea temporară a pârâtului Bălţoi Alexandru Ionuţ, din locuinţa familiei situată în mun. Constanţa, str. Sg. N. Grindeanu, nr. 61, bl. C 2, jud. Constanţa , - păstrarea din partea pârâtului a unei distanţe de minim 100 m faţă de reclamantă şi faţă de locuinţa familiei acesteia situată în mun. Constanţa,- interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, din partea pârâtului cu reclamanta. Respinge cererea reclamantei privind internarea pârâtului într-un centru de specialitate ca neîntemeiată", potrivit minutei judecătoreşti. Numai că individul nu a ţinut cont şi, pe 4 iulie, a mers la domiciliul femeii, acolo unde a făcut un scandal monstru şi a agresat-o. La data de 5 iulie, tânărul de 26 de ani a fost săltat de poliţiştii constănţeni, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectare a hotărârilor judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au inceput sa turbeze Pestii , dupa ce numara Carasul !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614