REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Un SCANDALAGIU face RAVAGII în Tomis III!

Un SCANDALAGIU face RAVAGII în Tomis III!

Replica API 4 noiembrie 2020 | 23:55 18337

Aurel Florian Drăgan este un individ care își face ”veacul” prin Tomis III. Însă, ceea ce generează un real pericol este faptul că provoacă scandaluri mai tot timpul, agresând persoane. A început cu un taximetrist, apoi a fluturat un cuțit în fața clienților unui bar, iar acum este trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, fiind vorba de un alt scandal.

Sursa foto: reporterpenet.ro

Amintim că polițiștii Secției 2 Constanța au intervenit, la data de 14.11.2016, la ora 18.30, pentru aplanarea unui conflict spontan pe strada Adamclisi. Mai exact, Aurel Florian Drăgan a apelat un taximetru, însă, aproape de finalul cursei nu s-a înțeles bani cu taximetristul. Astfel, în dreptul blocului B2 a izbucnit un conflict spontan, șoferul în vârstă de 48 de ani, Marian Popa, fiind luat la bătaie. La fața locului au ajuns oamenii legii din cadrul Secției 2 Poliție, însă agresorul și-a îndreptat atenția către aceștia, adresându-le injurii.

Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor, iar apoi a fost trimis în judecată pentru loviri și alte violențe dar și pentru ultraj. În acest dosar a fost condamnat la un an și o lună închisoare cu suspendare.

Scandal într-un bar din Tomis III

Un alt scandal în care a fost implicat a avut loc într-un bar din zona Tomis III. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a perturbat activitatea economică a localului public începând să jignească angajații, lovindu-l apoi cu palma peste față pe unul dintre clienți. Pe acest fond, cinci persoane de sex bărbătesc s-au repezit asupra inculpatului cu intenția de a-l imobiliza, iar acesta a scos din spatele pantalonilor un cuțit pe care l-a îndreptat împotriva agresorilor. Cele cinci persoane de sex bărbătesc au luat la rândul lor câte un scaun metalic în mână pentru a se apăra de eventualele lovituri de cuțit ale inculpatului. După mai multe gesticulări nervoase, cu cuțitul îndreptat împotriva agresorilor, inculpatul a părăsit în cele din urmă barul la insistențele unui alt client. Pe 16.07.2019 a fost trimis în judecată pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În cauză, a primit 1 an și 3 luni cu susupendare.

Și asta nu e tot. Pe 2.11.2020, Aurel Florian Drăgan a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violenţe, urmând a se stabili primul termen în proces.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aurel a batut si un minor de 13ani in noiembrie 2019. Omul este pericol public. Militienii si procurorii asteapta sa omoare pe cineva pentru a-l incadra corect : pericol public.
2
5
Plange fiitu crocodile ca a ramas fara barbat
3
5
Da bagatil la puscarie pe viata
4
5
Fiindca este lasat,crede ca poate! Si altii vor prinde curaj apoi nu putem gestiona criza.De ce? Politia nu isi face datoria,judecatorii,unde nu se respecta legea va domni haosul!
6
5
Nu-i nimic, judecatorul il va lasa acasa, ca nu reprezinta pericol public, nu-i asa?
7
8
Asta il lovea pe fisu lu Crocodilu
1
8
"....Mai exact, Aurel Florian Dragan a apelat un taximetru, insa, aproape de finalul cursei nu s-a inteles bani cu taximetristu...." Iar ati omorat limba romana. Nota 2 ...stati jos
8
8
Cand deja spui ca ,,mai tot timpul'' face scandal si probleme,inseamna ca de fapt mereu si mereu avem vesnica problema. Cetatenii onesti sunt supusi eventualelor abuzuri din partea institutiilor represive de forta,in timp ce jivinele,interlopii vietuiesc lejer si sunt acoperiti cu ,,drepturile omului''. Care om? Din Neaderthal? Daca da,pai la ce bune regulile pentru restul?
17
6
Justitia pwlii!!! In cel mai democrat stat, America, acest individ era impuscat direct la interventia politiei. La noi nu reprezinta pericol. Dar cand reprezinta pericol!? Carcera 5 ani si scapa de basinile de interlop.
16
5
trebuie dat cu executare acum, chiar spre maxim sa se invete minte
19
7
Aurel este un moldovean care se crede interlop dar el saracu este un zugrav plin de frustari.
16
6
Pai daca omul nu reprezinta un real pericol social a luat cu suspendare. De doua ori! Unul dintre motivele pentru care romanii parasesc tara...
22
7
lasa ca ajunge el la pirnaie si se ocupa baietii de gaoaza lui .il fac aia fetita
14
8
Dragane in Tomis 3 nu mai ai ce cauta
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369