REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un șef de CHERHANA și-a bătut AJUTORUL de BUCĂTAR pentru că NU i-a predat încasările

Un șef de CHERHANA și-a bătut AJUTORUL de BUCĂTAR pentru că NU i-a predat încasările

Replica API 12 noiembrie 2020 | 00:00 5763

Fevzi Feizula, șeful cherhanalei „La stuf” din Eforie Nord, a agresat un ajutor de bucătar, acuzându-l pe acesta că nu a ar fi predat banii încasați în ziua precedentă. După ce l-a lovit pe angajat cu pumnii în față, iar ca urmare a loviturii acesta a căzut pe pardoseală, unde Fevzi Feizula a continuat să îl lovească cu pumnii și picioarele.

Cum s-au petrecut faptele

Șeful restaurantului „La Stuf” i-a reproșat persoanei vătămate, ajutor de bucătar, că nu ar fi predat banii încasați în ziua precedentă. Întrucât persoana vătămată a negat că nu ar fi predat banii încasați din vânzări, Fevzi Feizula i-a dat cu pumnul în zona feței, iar ca urmare a loviturii victima a căzut pe pardoseală, fiind în continuare lovită cu pumnii și picioarele. Martorii prezenți la scenă confirmă agresiunea, unul dintre ei chiar intervenind în conflict pentru a opri bătaia.

Agresorul nu a recunoscut faptele

În contrast cu cele relatate de persoana vătămată care a arătat că a fost lovit cu pumnii și picioarele pe suprafața întregului corp, fiind lovit inclusiv după ce a căzut la sol, inculpatul a negat faptele săvârșite, încercând să acrediteze ideea că a acționat în legitimă apărare, a dat victimei un pumn în zona feței pentru a se apăra de aceasta și nu a continuat să o lovească când a căzut pe podea. Instanța a reținut ca fiind nesincere declarațiile inculpatului, martorii audiați în cauză confirmând varianta persoanei vătămată în sensul că aceasta a fost agresată inclusiv când se afla la sol.

Ce a spus instanța

Instanța a decis condamnarea lui Fevzi Feizula la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Ulterior, Fevzi Feizula a depus apel împotriva sentinței, după ce victima și-a retras plângerea. Astfel, încetează procesul penal pornit față de inculpatul Fevzi Feizula sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe, ca urmare a retragerii plângerii prealabile. Decizia este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cezara esti proasta de puti. asa se scrie... jmecher? prosta satului. lol
1
0
Nu sunt moldovean , idiotule ! Sunt dobrogean de la Murfatlar , capatana de oaie proasta ce esti ! Si ti-am futut in cur vreo 20 de tataroaice rase la pizda , ca voi de haini ce sunteti nici pula nu le dati ... cap de bivol !
4
5
sai faca plangere la politie si la parchet si sa ceara daune, sa vezi cum se potoleste patronul jmecher
10
6
Incasarile sunt la mine
5
1
Sc era muiere, o futea in pizda si in cur.
3
3
Ce treaba are ajutorul de bucatar cu incasarile din vanzari? Vezi ANAF ce activitate si cum sta cu contabilitatea cherhanaua lui peste prajit!
19
2
acum e moda cherhanalelor cu termopan si cu peste luat de la selgros .
17
0
cei ca kknaru asta fekk se numesc fraieri smecheriti ! sa vazut cap de batal patron la cherhana sa il picuram pe cap de oaie !!
11
7
Varza. Atat,
6
0
sigur esti mogaldan venit cu pluta in dobrogea ,ca prea ai lauzi pe moldoveni de asta a ajuns constanta cum a ajuns ,din cauza veneticilor
10
12
Rasa asta cu capul cat tigva de cal sunt haini la suflet ! Nu se compara cu turcii care sunt descendenti din otomani si au alt caracter ! Tataroii astia , migranti de la Bug de la atata lapte de iapa fermentstcat au baut se comporta exact ca niste bidivii salbatici si su si ei creierul in fermentatie ! Fevzi asta , nu a dat peste un moldovean voinic care sa-i futa o bataie de sa-i sune apa in tartacuta !
30
9
Incasarile sunt tinute de ajutorul de bucatar?
37
2
Ce te astepti de la ei, atata stiu, atata pot. Ar trebui trimisi in Turcia lor
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272