REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un semn rutier din Tomis III a fost complet „înghițit“ de vegetație. Video

Un semn rutier din Tomis III a fost complet „înghițit“ de vegetație. Video

Ana Maria LIPAN 3 iunie 2023 | 00:00 2343

Un semn rutier de circulație, STOP, amplasat pe Aleea Capidava, a fost acoperit în totalitate de coroana unor arbori. Obiectul, imposibil de văzut, reprezintă un adevărat pericol, pentru că nu își îndeplinește rolul pentru care a fost montat, putând cauza situații tragice în trafic.

Un semn rutier din Tomis III a fost complet „inghitit“ de vegetatie. Video
Ascunse sub crengile pomilor, deteriorate de intemperii, multe dintre indicatoarele rutiere amplasate în oraș sunt imposibil de zărit sau descifrat. Obiectele montate pentru a-i avertiza pe șoferi, nu doar că nu își îndeplinesc scopul, ci chiar îi pun în pericol. 

Un semn rutier din Tomis III a fost complet „inghitit“ de vegetatie. Video
O astfel de situație o regăsim pe Aleea Capidava, unde semnul STOP a fost acoperit în totalitate de coroana unor arbori. Indicatorul semnifică oprirea totală a circulației rutiere, și este amplasat la intrarea într-un drum prioritar. Astfel, cei care nu cunosc zona, riscă să continue să conducă, fără a acorda prioritate mașinilor care trec perpendicular, pe strada din față. 

Un semn rutier din Tomis III a fost complet „inghitit“ de vegetatie. Video

Primăriile sunt responsabile

Toaletarea arborilor este responsabilitatea Primăriei. Direcția de Mediu are, de asemenea, calitatea de avizator. Potrivit organelor de lege, municipalitatea poate primi amenzi cuprinse între 2.000 și 6.000 de lei, în cazul în care nu îndepărtează obstacolele în așa fel încât semafoarele și indicatoarele rutiere să fie vizibile. În cazul producerii unui accident, ca urmare a acestor nereguli, există chiar posibilitatea de a răspunde în instanță. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este interesant că încă mai există spații verzi și vegetație în oraș. Că restul zonelor sunt niste șantiere pline de gropi și praf!!
3
0
Chitac idiotule, tu vezi indicatorul ala? Dar sapaturile arheologice de pe TOATA trama stradala, parcarile de resedinta fara indicatoare si fara marcaje, spatiile verzi ocupate de autovehicule, conductele de incalzire vechi uitate pe strazi si alei de luni de zile, santurile cu piatra sparta tasate de zici ca sunt transee, etc. Vezi ceva din toate astea ba nenorocitule?
11
1
Domnu vice ce parere are?aa, scuze, e prins cu treaba sa mai faca un eveniment de mare angajament in Constanta. Ca el e pe evenimente puternic. Ca a realizat ca ies bani buni n are timp lucrarile din oras si multe altele. R u s u l e ti am promis o flegma. Orasul asta e mic. Ai distrus orasul prin i compentaenta crasa dar nu esti tu de vina ci cei care te au numit. Esti un dobitoc notorou. Un habarnist cum rar ne a fost dat sa intalnim. Un tarus iesit in lume care nu stie sa faca un nod la sireturi.mai ti minte cand te impiedicai si spuneai ca nu stii a face nod la sireturi? Nu i nimic. Dupa ce veti cadea sa t3 ascunzi in munti, acolo unde ai tu niste teren, stii tu unde
4
0
oricum semnele sunt facultative, singura regula in traficul constantean e daca ai loc te bagi daca n-ai loc fortezi oricum intrarea ca doar nu o fi fraier ala sa opreasca si abia daca pare ca nu e fraier opresti si repeti schema la urmatorul pana dai de un fraier si intri si tu in trafic
5
2
Si nu este singurul caz. Strada Rasuri cu Strada Trandafirului, unde zilnic au loc accidente. Dar nu deranjeaza pe nimeni din primarie. Ei doar deseneaza parcari pe strazi.
12
0
Politia Locala, doarme...scuze, patruleaza
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108