REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Un șmecher a intrat cu mașina pe strada pietonală Ștefan cel Mare. Video

Un șmecher a intrat cu mașina pe strada pietonală Ștefan cel Mare. Video

Victor ROTARU 22 aprilie 2024 | 15:29 7064

Un autovehicul a fost surprins, recent, circulând pe str. Ștefan cel Mare, pe o zonă cu pavele destinată traficului pietonal, proaspăt reabilitată, deteriorând sistemul de irigare a unei casete florale situate în zona magazinului Carrefour. Șoferul vitează a ajuns și-n atenția polițiștilor locali, care l-au amendat.

Un smecher a intrat cu masina pe strada pietonala stefan cel Mare. Video Imagini de la locul incidentului

„Persoana responsabilă a fost sancționată contravențional cu amenzi în valoare de 2600 lei, conform prevederilor HCL Constanța nr. 77 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța pentru circulația cu autovehiculul pe o zonă amenajate cu pavele destinate traficului pietonal, pentru circulația cu autovehiculul pe o casetă florală, precum și pentru murdărirea domeniului public. Referitor la distrugerea sistemului de irigare, se vor percepe despăgubiri civile, calculate de serviciile de specialitate ale Primăriei Constanta, în baza documentului de constatare de la momentul săvârșirii contravenției. Este important să subliniem că polițiștii locali monitorizează în permanență întreaga rază administrativ-teritorială a municipiului Constanța și iau măsuri împotriva celor care încalcă legislația în vigoare.

Un smecher a intrat cu masina pe strada pietonala stefan cel Mare. Video Imagini de la locul incidentului

În contextul prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională și penală, sprijinul comunității este esențial. Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. În situația în care cetățenii dețin date ori alte informații ce pot conduce la identificarea unor persoane ce afectează bunurile publice, acestea pot fi puse la dispoziția polițiștilor locali pe căile de comunicare specificate, urmând a fi întreprinse măsurile ce se impun. Programul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală este permanent. Numai prin colaborare putem contribui la menținerea unui oraș frumos!”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

VIDEO:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia confiscată mașina cimpanzeului
0
0
Aprovizionarea se face prin spatele cladirilor,sunt drumuri adiacente.....asa a fost mereu ! Daca patronasii au obturat iesirile din spate,din diverse motive, este problema lor...cara cu carca !
4
0
Probabil exista un indicator clar referitor la masini. Si totusi comercianti din zona cum isi cara marfa, in circa?
1
5
ulita numita strada. Urat oras Constanta! O spoiala peste tot, priviti strazile din Peninsula, cate sute de milioane s-au tocat, raspunde cineva?
16
2
In prima faza: sa ma dau pe derdelush. (la iarna, cu capacu de la sicriul matii @E Escu. Sharan, poarta' doar cioril3 si pocaiitii... Asa ca sa ma postez "in topic" fu10gura.
8
1
La porci le faci degeaba autostrada ca lor tot in cocina le place!
21
2
Cat de bou sa fii sa faci asta? Un ghertoi cu cotiga Sharan. Daca si asta e smecherie atunci prostanul ala nu e bun nici de sapun.
28
1
Sau Riscu! Sau Relu! Sau Lake! Sa va iau in salam, ba, meltenilor!
9
1
Un tzigan din Piata Griviței.
38
1
De ce nu exista elemente de blocare a accesului (bolarzi cu actionare electrica, stalpisori etc)? Marele proiect dereabilitare este un fiasco total si inca neterminat!
37
3
Smecher cu Sharan :) , il costa amenda mai mult decat masina :)
35
1
Ce are lăi? A venit și el să bage niște brânză de Cogealacu la Carrofour.
31
2
Văzut cu tigaie non euro din 1999 se da rotund.Ar trebui radiate toate țigăile până la euro 5
32
6
Stălpul de lumină e fixat bine?
15
0
Asa si?!? Oricum e anarhie in tara asta!
9
20
Dati-i maimutoiului sa-l usture. Cu giboni de-astia nu vom avea niciodata un oras.
54
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272