REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un ŞMECHER ocupă două LOCURI de PARCARE pentru că are... VALOARE!

Un ŞMECHER ocupă două LOCURI de PARCARE pentru că are... VALOARE!

Replica API 26 septembrie 2020 | 00:00 3719

Şoferii din Constanţa nu mai ţin seama că există şi reguli atunci când vine vorba de trafic şi parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă atunci când aceştia îşi lasă maşinile pe câte două sau trei locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap. Regulile de circulaţie nu sunt respectate, poate şi din prisma faptului că mulţi şoferi nu le înţeleg sau pur şi simplu le ignoră.

Chiar dacă centrul comercial Tom, situat pe bulevardul Tomis, dispune de o sumedenie de locuri de parcare, unii conducători auto devin atât de iresponsabili şi nesimţiţi încât ajung să își parcheze mașinile pe unde apucă. Acesta este şi cazul proprietarului autoturismului din imagini, care a parcat cu nonşalanţă pe două locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap şi a plecat în treaba lui.

Nu s-a sesizat nimeni

Cu toate că în respectiva parcare se aflau şi alte locuri disponibile, şoferul în cauză a ales să ocupe două locuri de parcare, dar a făcut acest lucru şi într-un mod cu totul şi cu totul original şi asta se poate vedea observa şi în imagini.

Totuşi nu s-a sesizat nimeni cu privire la isprava şoferului, deşi parcarea reprezintă o mare porblemă în acest oraş. Poate că dacă autorităţile s-ar implica mai mult, şi şoferii ar fi mai disciplinaţi în trafic şi n-ar mai sfida legile rutiere.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articolul asta a fost scris de vreo repetenta sau de vreuna care a fost angajata trecand de proba cu curu
1
0
E batran asta de la replica da intradevar e mic de inaltime de multe ori facea cu mana la curier nu la maxi taxi nu vedea acolo 302 a fost amuzant dar nu mai insista ca esti si sarac si gras si prost de multe ori imi lasi bani hartie igienica trebuia sa ma stergi cu limba de cacat si sa nu mai dai nimic nu ma mai deranja ca sa n ai probleme debilule mintal
1
0
Dracu e cu ochii pe afacerile tale necurate piticot de la replica nu du grija altora aia acolo sunt misto tu tot ca o pula arati oligofrenule ca esti oligo tot bolnav esti mitocanule si faptul ca tu au un metru cinzeci e tot handicap iti rezervase tie locul de parcare si lu tac tu alt handicapat
3
0
Sugiai pula lu pavel de saracie de la replica de onaninst inrait
1
0
Luminitza e aia cracanata, urecheata si nasoasa careia ma-ta ii spune nora!
0
0
Sjmekerii sunt mutanti, mama vaca tata bou, cel care la crescut. Cum dreak sa ramana gestanta o vaca cu un bou si sa iasa tot un bou.
2
0
16.43 muye la toti moldo cu lopata. Muye fagabou muye psd. Fi miar scarba Luminitzo
2
2
Replica ce sunt cu titlurile astea ? Hei educatie ce sunteti Pai astia habar nu ai sa parcheze la linie Frica in ei Cum au luat permisul ?
1
0
Un jeg de om
1
1
Desfiintati locali,la Cernavoda se doarme acasa in tura de noapte!
5
0
S-o footem pe musata de nevasta-ta!
8
2
9.11 asta dupa nume este sigur moldo imputit si cocalar. Draq de zdrente si secaturi. Huo fi miar scarba Luminitzo
4
6
Ieri, era blocata str. Amzacei ca parcase unul aiurea... la 20 m de sediul gardienilor locali cu 2 clase.
8
1
e plin orasul de gardieni publici,pompos numiti politisti locali...dar exact unde este nevoie de ei, nu sunt... avem politie, avem jandarmi, DESFIINTATI gardienii !
20
0
cu caruta de 15ani
17
1
Sa-mi sugeti anvelopele!
4
25
Cine a zos ca BMW e masina? E doar un marketing facut de baietii destepti din Germania pentru cei prosti fara scoala, care, daca au mai multi cai putere decat altii, sunt mai smekeri. Secretul este ca NU sunt. Sunt doar mai naivi si mai prosti. Brago BMW.
20
4
Cum sa fie cineva invidios pe prosti ma?,uite aici unde traiesc eu nici un milionar nu face asa ceva pentru ca in afara de amenda pe cate o ia se face de ras in fata tuturor,caci in primul rand trebuie sa fii om acolo unde traiesti dupa care urmeaza bani,daca esti o javra nu conteaza ca esti sarac sau bogat tot un om de mana a doua esti sau"untermensch"vorba lui A.Hitler.
19
2
Voi santeti invidiosi ca voi aveti Logan si el BMW
3
35
E cumva machedon?astia sunt asa prosti si idioti.
33
3
Chiar este handicapat si fizic si mental
27
2
Pentru ca legea nu se respecta,pentru ca nu exista politie,pentru ca nu are cine sa-l scarmene.Pentru ca poate.Da,poate.
19
1
Un bou needuca si ca el sunt destui
29
1
Liviu Pavel, patronul de la Berlin din Eforie Nord. A avut spatiu inchiriat si in Carrfour. Probabil era venit pentru noi afaceri.
22
0
Aaah. Asta-i Pavel!
21
1
nu e ba smecher,e doar prsot,nesi,needucat,taran,si cind parcheaza asa e la fel cu a avea o eticheta pe masina pe care simt scriise chestiile alea.Apoi este si prostan cu rable bmw,maricit mai mari,recimce a.i ceri agricultorului machidon?degeaba au fost dati afara din grecia?
31
2
Este liviu pavel,de la Eforie,persoana cu handicap locomotor grav.
25
2
omul e handicapat locomotor deci i se injumatateste vina...
25
2
ce animal imputit
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367