REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Un ŞOARECE se plimbă prin carnea unui supermarket! VIDEO!

Un ŞOARECE se plimbă prin carnea unui supermarket! VIDEO!

Replica API 28 februarie 2018 | 12:25 635

Imagini șocante la un magazin din rețeaua gigantului Kaufland! Un șoarece se plimbă nestingherit prin carnea pe care supermarketul le-o vinde clienților.

O filmare apărută, marți, pe rețelele de socializare a fost share-uită masiv de internauți. La magazinul Kaufland din Curtea de Argeș a fost filmat un șoricel viu, care se plimba prin vitrina frigorifică a supermarketului, printre hălcile de carne destinate cumpărătorilor. Dezvăluirea a fost făcută de ziarul profit.ro, conform bugetul.ro

Reacția gigantului nu a întârziat să apară, iar reprezentanții săi și-au cerut scuze pentru situația ivită.

„Ne cerem scuze pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. După cum am comunicat şi în presă, am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe. Te asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin. Numai bine!”, a transmis Kaufland România, pentru Bugetul.ro.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oasele, sangele, SUFLETUL supermarketului se incranceneaza cand vad fatuci scriind impotriva firii si normelor romanesti. Nu era "carnea DIN supermarket"?
7
0
bine ca nu-i sobelime.
7
0
Unde esti Horia? Du-te si inchide kaufland. Pe astia mici, romani, ii inchizi pt nimicuri
5
4
Si Faruk Mutalap se plimba tot ca un soarece prin oras.. nu mai stie ce sa faca sa iasa cat mai in fata... azi era cocotat pe masina se credea Stalone.. Te pupa Marcela , zis Marci Marcel, ai grija de tn sobolanule unturos, esti plin de untura.
10
1
Ziua si cuget a luat o inainte e veche stirea
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369