REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un șofer a bătut măr un alt participant la trafic, că i-a atras atenția că merge pe contrasens

Un șofer a bătut măr un alt participant la trafic, că i-a atras atenția că merge pe contrasens

Replica API 8 august 2022 | 00:00 4214

Constantin Alin Ionescu a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța pe 1 august 2022 și nu este definitivă. Bărbatul este acuzat că, aflându-se în mașină, după ce i-a fost atrasă atenția de către victimă că se deplasează pe contrasens, a început să-i adreseze injurii şi ameninţări cu moartea. Apoi a urmărit victima până în staţia peco O.M.V, situată pe b-dul Mamaia nr. 302, unde a intrat cu autovehiculul său în cel al persoanei vătămate, a continuat să o ameninţe cu moartea având asupra sa un cuţit şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în timp ce se aflau în interiorul staţiei peco, cauzându-i leziuni de violenţă pentru vindecarea cărora a necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit anchetei, victima, aflată de asemenea în trafic, împreună cu familia sa, i-a atras atenția inculpatului că merge pe contrasens, după ce acesta a fost aproape să intre într-un autobuz RATC. Inculpatul a reacționat imediat, începând să înjure și scoțând un cuțit cu o lamă metalică cu lungimea de cel puțin 30 cm. După o urmărire ca-n filme pe străzile din Constanța, victima a intrat la stația peco OMV. Pe parcursul acestui traseu persoana care scosese cuțitul la el l-a urmărit cu autoturismul său, conducând la o distanță foarte mică în spatele său până la stația peco OMV. Aici, acesta a intrat cu autoturismul în mașina persoanei vătămate în partea stânga-spate, iar aceasta, pentru a-l atrage departe de familia sa care încă se afla în mașină, a intrat efectiv în incinta magazinului stației peco. Aici a fost urmărit de către acel individ, care avea în continuare cuțitul asupra sa și care țipa către el spunându-i în mod repetat că îl va omorî. Persoana vătămată a fugit de acesta prin incinta magazinului stației peco, însă la un moment dat a fost prins și pus la sol, ocazie cu care a primit mai multe lovituri cu pumnii, cu picioarele și posibil cu mânerul cuțitului în zona capului, a gâtului și zona superioară a toracelui, inclusiv umeri.

OMV Mamaia

Instanța a reținut că, sub aspectul laturii obiective a infracțiunii de distrugere, elementul material s-a realizat prin acțiunea inculpatului de a intra cu autovehiculul său în cel al persoanei vătămate, acțiune ce a avut ca urmare imediată degradarea acesteia, la nivelul aripii stânga-spate, pelicula de vopsea fiind zgâriată pe o suprafață de aproximativ 40 cm2. Sub aspectul laturii obiective a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, instanța a reținut că elementul material s-a realizat prin acțiunea inculpatului de a fugări pe persoana vătămată și de a-i adresa amenințări cu moartea, având asupra sa un cuţit şi de a-i aplica acesteia mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în timp ce se aflau în interiorul staţiei peco, eveniment la care au asistat mai multe persoane. Urmarea imediată a fost reprezentată de tulburarea ordinii și liniștii publice în staţia peco O.M.V, situată pe b-dul Mamaia nr. 302. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea inculpatului la 2 ani și 4 luni de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
justitia poolii din romanica, asta e fi-mi-ar scarba de tot ce se intampla in tara asta de cct
1
0
Normal sa fie cu suspendare pentru cei violenti. Astia sunt din familia rezistilor,adica trebuiesc protejati ca la o adica,sa fie asmutiti impotriva cetatenilor care ar avea obraznicia sa-si ceara drepturi in strada. De multa vreme se pare ca dobitocii violenti sunt un fel de prieteni ai statului,nici politia nu prea are cum sa se ia de ei.
0
0
rusine, asta merita cu executare, inca nu e timpul trecut
1
0
Bravo. Lasati-l liber!
0
1
ce porcarie, pentru tentativa de omor deosebit de grav a luat cu suspendare si ramane in libertate. Plm
1
0
Justitie .***u suspendare!Care justitie??Maine poimaine o sa fie atacat un judecator care vrea sa faca dreptate...si-i da cu suspendare atacatorului?!
2
0
In alta tara, civilizata, asta ar fi fost prins de politie si ciuruit. Acum ii canta vesnica pomenire, nu concluzii scrise la apel.
1
0
Ce justitie este asta care da pe banda rulanta pedepse cu suspendare pentrui infractiuni cu violenta.
0
0
Cum " sa intri" cu vehicolul in spatele altui vehicol?! Poate a lovit cu vehicolul un alt vehicol , poate a tamponat , poate a colizionat, etc , etc. Putina rigoare nu strica nimanui. Pace.
0
0
Cu suspendare
0
0
bagati ba mirletele la pirnaie,sa stea printre ai lui la pastrare,in colivie!
0
1
Cum cu suspendare? Judecator idiot dat viitoare ar fi bine sa ti se intample tie. Asta e tentativa de omucidere animalule.
0
0
Bolnav rau! Castrarea poate l mai opreste!
1
0
De ce rahat cu suspendare? As vrea sa fie si un judecator batut pe strada ca sa vedem ce sentinta se da atunci.
0
0
La recurs sa ii dea cu executare minim 5 ani
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108