REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Un şofer a blocat ieşirea autobuzelor din parcarea Carrefour

Un şofer a blocat ieşirea autobuzelor din parcarea Carrefour

Replica API 2 iulie 2019 | 01:25 595

Un şofer din Constanţa a blocat ieşirea autobuzelor la centrul comercial Carrefour! Deşi avea suficiente locuri de parcare disponibile, un conducător auto a preferat să-şi parcheze autoturismul cât mai aproape de ieşirea magazinului, la 2 metri de trecerea de pietoni, blocând, astfel, ieşirea autobuzelor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tipa ca locurile de parcare sunt cu plata...ca politia iti ridica masina...
2
1
Geloasa lumea ca omu are bmw Nu e prob ca a blocat el ract da el are mare bmw si voi nu invidiosi sunteti
0
5
Nu tin partea cocalarului dar daca te uiti atent e loc sa treaca autobuzul,eventual o manevra in plus,doar sunt profesionisti autobusarii,deci cam exagerati cu blocajul !
0
4
Nu inteleg de ce nu sa chemat politia direct sa ii fie ridicata tigaia... In parcare la lidl daca esti parcat aiurea te ridica instant.. Ce tot atatea rugaminti si anunturi... Sunat politia si la rerevedere baietas... Ia masina de unde nu-i.... bloca trecerea unui mijloc de transport in comun.
5
1
E un cocalar pirogravat, de o prostie si mitocanie cum rar intalnesti. In mod cert dobitocul va recidiva.
8
0
Acest complex comercial are cea mai dificila parcare din oras cu intrari si iesiri la fel de dificile.
4
0
Animalul si hotul de fagadau e de vina ! Un tel scurt si masina e ridicata ! In afara de amenda pentru primarie de 500 de lei mai plateste cocalarul si 2000 de lei rascumpararea troacei. A doua oara nu mai face sigur asa ca-l doare rau buzunarul cand rade.
5
3
Problema a fost ca a aparut dupa o ora si ceva, in care niciun ratc nu a mai putut intra si iesi din statia de autobuz!!! Dupa ce s-au dat prin statie in tot magazinul, vreo 100 de anunturi sa se prezinte la masina.. cocalarul cu burta, tatuat pana in calcaie, cu maieu mulat si palarie, apare nonsalant aratant degetul mijlociu si adresand injurii tuturor din zona, ca a fost deranjat de la cumparaturi... Asta e Roamania cocalarismului suprem in care respectivul nu s-a ales cu absolut nicio sanctiune si si-a vazut linistit de treaba, dupa ce a mutat masina.... Pe un loc de handicapati!
13
0
il omoara anonimatul . si asa isi face mama fericita ! CINSTE LUI
5
0
Retardat cu Bmw. Specific cocalaresc. Au facut marca asta de masina de rahat. Daca nu esti cocalar nu iti dau astia masina.
13
0
Daca ii vedeti figura si il mai si ascultati vorbind, va veti da seama ca are o scuza plauzibila.
9
2
E manager la RedBull labarul asta ...sper sa iti cada turbina cand esti pe Transalpina la urcare
14
1
Pentru astfel de fapte ar trebui dosar penal si Carrefour sa-l dea in judecata ptr. faptul ca a obstructionat plecarea clientilor din centrul comercial ....si dupa aia mediatizat cazul la greu , sa inteleaga toti cocalarii cum stau lucrurile !
17
1
Asta acum cativa ani se plimba prin baruri cu gay si mai apoi ca sa mature soseaua.Am auzit ca a murit un neam de.al lui si i.a lasat o mica mostenire
11
0
Petrichei Doru Eduard - el e smecherul, il gasiti pe fb
21
2
Sa nu te reproduci!!! Ca e plina lumea de rahatzi!
21
2
Asa e cand isi cumpara cate un rupt in cur de foame masina scumpa si parcheaza in mijlocul drumului ca sa il vada toata lumea bietu de el ca nu mai e la coada vacii in sfarsit s-a ajuns hahaaaa
26
1
Tre sa cumperi bemveu ca sa realizezi ca masina asta nu semnalizeaza nu da prioritate si nu se parcheaza la rand cu ...imea.
21
2
Total gresit!!! Acesta nu este sofer ci un cocalar tipic, posesor de BMW!
25
2
Titlu gresit,ala nu-i sofer este un bou sau vaca,iar retardatii lui Fagabou de la gardienii locali rutieri alearga zarzavegii prin piata tomis 3 in loc sa ridice bizonul! Vedeti ca se poate!
24
1
Cat de meltean sa fi? aoleuuu
22
1
Un bou!!! .........
22
1
cat de taran poti sa fii
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212