REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un şofer a încurcat stânga cu dreapta şi s-a răsturnat cu maşina peste un muncitor, într-o groapă!

Un şofer a încurcat stânga cu dreapta şi s-a răsturnat cu maşina peste un muncitor, într-o groapă!

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:00 196

La un pas de tragedie!

La un pas de tragedie!

Situație șocantă la Constanța! Pompierii ISU și cadrele medicale sunt în alertă în urma unui accident rutier care s-a produs miercuri, 1 noiembrie, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Dobrogea. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD C. În groapă a ajuns și autoturismul Matiz, care s-a răsturnat. Un muncitor care efectua lucrări într-o groapă situată pe bulevard a fost lovit de un autoturism Matiz care s-a răsturnat peste el, în timp ce efectua lucrări de schimbare de conducte.

Bărbatul a fost scos din groapă de către pompieri și a fost preluat de ambulanța SMURD C și transportat la unitatea spitalicească. Victima, de 58 de ani a suferit o fractură la membru inferior și un traumatism la umăr. Acesta a fost preluat în stare conștientă. De menționat este faptul că există semnalizări pentru șoferi pe toate părțile la groapa cu pricină.

Potrivit oamenilor legii, un șofer de 78 de ani a condus un autoturism marca Matiz pe bulevardul Aurel Vlaicu dinspre podul IPMC către strada Cumpenei, ajungând în dreptul unei fabrici, din cauza nerespectării indicatorului rutier „Drum în lucru”, a balizelor direcționale „Ocolire prin stânga”, a ocolit grupul prin partea dreaptă și cade în groapa în care se efectuează lucrări peste un muncitor.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Martalogul cred ca avea si ochelari din cur de sampanie la ochi. Tamaiosii astia trebuie taiat permisul cu foarfecul.
1
0
dupa 70 ani suspendatile carnetele automat .
8
1
Ce cauta mosul asta la volan? Cine i-a mai permis sa iasa in trafic sunt cei mai vinovati de acest incident nedorit.Ajunge nu vedeti ca nu mai are discernamant !Reduceti numarul de accidente renuntand la astfel de persoane pericol pe drumurile publice !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102