REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un şofer AŞTEPTA `ziua de mâine` în STAŢIA de AUTOBUZ

Un şofer AŞTEPTA `ziua de mâine` în STAŢIA de AUTOBUZ

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 5092

Şoferii constănţeni au depăşit orice limită. În utlimele zile, tot mai mulţi conducători auto au fost surprinşi parcându-şi autoturismele scumpe prin staţiile de autobuz din municipiu. Că au încurcat sau nu traficul, că au blocat accesul mijloacelor de transport în comun în respectivele staţii ori că au pus în pericol viaţa călătorilor, cert este că şoferii surprinşi în imagini nu au dat doi bani. De data aceasta, smecherii au luat cu asalt staţiile de autobuz de la Gară şi de la Far.

Este imposibil să circuli în Constanţa şi să nu dai piept cu, măcar, o astfel de situaţie. Este adevărat că lipsa locurilor de parcare i-a dus la disperare pe şoferi, aceasta fiind si prima scuză folosită atunci când vine vorba de parcarea neregulamentară. Aşa s-a întâmplat şi cu posesorii autoturismelor din imagini care, mai cu moţ, au parcat în staţia de autobuz.

Aştepta “ziua de mâine” în staţia de autobuz

Un constănţean a fost surprins, recent, aşteptând el ştie ce în staţia de autobuz de la Gară. Acesta şi-a parcat autoturismul aşa cum este prevăzut şi în Codul Rutier al şmecherilor, adică jumătate pe trotuar, jumătate în staţie. Posesorul autoturismului marca BMW nu s-a deranjat să caute un loc de parcare, acestea existând în imediata apropiere. Din contră, acesta a preferat să încurce mijloacele de transport în comun, oprindu-se, chiar şi pentru câteva minute, în mijlocul staţiei de autobuz.

A blocat prima bandă de circulaţie

Aceeaşi situaţie a fost întâlnită şi în zona Far, acolo unde un şofer şi-a parcat maşina la 2 metri distanţă faţă de staţia de autobuz. De data aceasta, conducătorul auto şi-a parcat autoturismul jumătate pe trotuar şi jumătate în şosea, blocând prima bandă de circulaţie. Probabil constănţeanul s-a gândit că trebuie să lase cale liberă pietonilor care trec pe trotuar, dar a uitat că pe prima bandă, de obicei, mai circulă şi alte autovehicule.

Dar acestea nu sunt singurele cazuri. Pe o altă arteră din Constanţa, şoferii constănţeni s-au aşezat în şir indian în staţia de autobuz, ocupând-o în totalitate. În prim plan a fost, bineînţeles, tot şoferul unui autoturism marca BMW care şi-a parcat maşina mai mult în drum.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati uitat parcarea EBEI in statia bus din T3 vama!
0
0
Noi tineri preferam de cat sa dam bani pe Logan nou mai bine ne lom OPEL sau BMW din germania
2
1
Mi se pare mie sau din 4 poze 3 sunt cu simbolul cocalarilor bmw
5
1
K de obicei SMEKERI BAZATI superRETARDATI !!!
7
0
ca deobicei retarzi cu bemveu
7
1
Aiurea, astepta un client sa-i dea pachetul,,, dar voi va faceti ca ploua!
3
2
Pe stalpii vostri si pe myl localnica. Numai amenzi stiti sa dati in 30 de ani s-a facut 1 singura parcare in mun.CT
8
2
ba coco,las-o' n plm!tu ,vrei sa zici ca nu pleci cu masina ca n-ai unde sa parchezi?!sau td invirti in juru' cartierului sau unde te duci pina gasesti un loc "legal"?vorbiti sa nu taceti!hai ....la gara....sa nu vorbesc urit!
4
2
Intelegeam dac parlamentarii obligau autotitatile lolcale sa faca mai multe locuri de parcare si nu sa voteze o lege impotriva cetateanului. Cum poti da o astfel de lege ca nu mai ai voie sa parchezi pe trotuar sau pe spatiile verzi cind tu autoritate locala dai autorizatii de constructie "dezvoltatorilor" sa faca blocuri pe unde vor muschii lor. Uitati-va cine ne reprezinta pe noi in parlament. Niste borfasi odinari.
8
1
Hai ca avem primar nou, dc nu face inca nimic? Spala trotuarele, asta era urgenta?!?! Puneti politia locala la treaba sa i arda pe nesimtiti! Pt ca suntem un popor de nesimtiti. Replica cu n am unde sa parchez treb sa dispara: n ai unde sa parchezi nu pleci cu masina!!! Sau parchezi unde ti se permite, la 100 m , 200, etc. Toti analfabetii si au luat permis, o rabla si fac pe domnii. La fel si toate pitipoancele
11
6
noi suntem constanteni si asta tine loc de diploma de bac...te,n poola mea de cioroi borat..taximetristul pulii..stii tu sa scrii cu maimuta in mana
12
5
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din Germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru 3 litri de benzina si o punga cu seminte prajite. Ii recunoasteti si dupa pantofii ponositi pe care ii au in picioare. Cica ei au bolizi de lux!!!! Ha ha ha ha!!!!
16
1
Voua nu va plac taximetristii, soferii ratc, tiristii, cei de la delivery, politistii, jandarmii, cei cu bmw, cei cu opel, etc Dar voi ce plm lucrati si ce masini conduceti? Ca dupa cum scrieti nu aveti 5 clase terminate.
25
4
Dte in pln de retatard
6
11
Taximetristii sunt cei mai retarzi la parcari... si asta pentru ca gardienii locali sau pulitienii nu-i amendeaza.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272