REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un şofer BEAT a făcut CIRC în trafic, în faţa poliţiştilor. A fost ÎNCĂTUŞAT

Un şofer BEAT a făcut CIRC în trafic, în faţa poliţiştilor. A fost ÎNCĂTUŞAT

Replica API 13 aprilie 2020 | 16:11 3367

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Locale Constanța au oprit pentru verificări, în vederea respectării ordonanţei militare 3/2020, un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, la volanul căruia se afla un bărbat, de 53 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică și a refuzat să se legitimeze, manifestând un comportament recalcitrant, polițiștii locali au luat măsura imobilizării și încătușării, bărbatul fiind condus la sediul Secției 1 Poliție.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 1 s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de recoltare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au sters toate comentariile de la articolul cu av dr onaca. Sictir
1
0
Ba da prost esti! Ne-ai secat la oua cu solicitarea ta. Cei ca tine, inapti mintal, ar trebui sa nu se mai nasca. Sa nu cumva sa-ti treaca prin gand sa ai urmasi. Din curiozitate, prostia doare?!
1
2
sa-ti monteze tie semafoare si girofare, pe capu ala sec, sa stie restul soferilor ca nu cunosti semnele de circulatie, sa se fereasca de tine, mai sa te semnalizeze pe waze
8
1
Asta sigur nu are covid, ca nu rezista la alcool
3
0
porniti prostilor semafoarele ptr ca cetatenii platesc curentul utilizat la semafoare din taxele de care isi bate joc individul cu fatza si freza de ginere mort fatalau... de ce baiatul ala sobaru a aprobat asemenea tampenie , cand el este pus in functie ptr buna functionare a circulatiei in oras si nu ptr a-si angaja sotia sa taie frunza la caini in primarie !
11
7
Iar tu nu mai uita de medicamenteee
6
1
CONDUCATORII AUTO IN CONSTANTA - BAUTI DROGATI FARA CARNET FARA ACTE CU CARNETUL SUSPENDAT CU CARNETUL LUAT PE SPAGA CU ACTE FALSE CU MASINI FURATE CU MASINI NEDECLARATE LA TAXE LOCALE CAND SE OPRESC SEMAFOARELE ... LI SE TAIE FILMUL ... MERG PE SISTEMUL DOAMNE AJUTA AMIN ... NE PUN VIATA IN PERICOL, SOFERILOR IN ADEVARUL SENS AL CUVANTULUI !!! REPORNITI SEMAFOARELE !!! CA MURIM CU ZILE !!! PREA MULTI IDIOTI PE DRUMURI !!! FACETI CEVA !!! PRIMARIA ... POLITIA ... CINE ESTE DE VINA PENTRU ACEASTA SITUATIE MIZERA !!! LUATI MASURI URGENT !!!
4
9
Desfiintati locali, sa treaca la pregatirea lor de ciobani,vacari,,,,,,,!Niste analfabeti cu 8 clase,la Cernavoda fac liceul la seral la fara frecventa!Politisti locali nu sunt oameni ai legii sunt exact ca firmele de paza si protectie,li sa urcat la cap de cand sunt sub comanda nationalei,tot ciobani sunt!
14
15
Bravo Politiei Locale !! Deja este al doilea caz depistat de ei !!!
14
14
Pai cum sa opreasca localii data trecuta a iesit scandal cand localii l au prins pe unu beat si fara permis ha ha oricium bravo ca l au prins
9
6
Ce dement, bine ca l-ati oprit inainte de a face un accident.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212