REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Un șofer BEAT a plecat la SCANDAL dar s-a RĂSTURNAT cu mașina în ȘANȚ: Am evitat un autocar!

Un șofer BEAT a plecat la SCANDAL dar s-a RĂSTURNAT cu mașina în ȘANȚ: Am evitat un autocar!

Replica API 21 martie 2020 | 00:00 3299

A consumat băuturi alcoolice în timp ce viziona un meci de fotbal, după care a fost sunat de un prieten, care i-a spus că este urmărit de niște indivizi. Astfel, a luat doi amici cu el și a plecat înspre locul cu pricina. Numai că, pe drum, a evitat un autocar, a lovit un autoturism staționat și s-a răsturnat cu mașina în șanț. Bărbatul în cauză a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii.

Sursa foto: cars.ro

S-a reținut în cuprinsul acordului că, în jurul orei 3.20, lucrătorii de poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație pe DN 39, la km 52, accident soldat cu vătămarea unor persoane. În temeiul acestei sesizări, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, constatând că, în eveniment, au fost implicate mai multe vehicule, între care și un autoturism marca Volkswagen, condus de A.E..

Fiind audiat, șoferul din Volkswagen a declarat că recunoaște comiterea faptei și a precizat că, în acea seară, în timp ce viziona un meci de fotbal, a consumat bere (aproximativ 2 litri). În jurul orei 2.00 a fost sunat de un prieten, care i-a spus că este urmărit de niște persoane care vor să îl agreseze, motiv pentru care a decis să se deplaseze cu mașina în Vama Veche, luând doi prieteni cu el. Inculpatul a precizat că traficul era foarte aglomerat, fiind oprite mașini pe ambele sensuri, iar, la un moment dat, a încercat să evite un autocar ce venea din sens opus, astfel că a lovit un vehicul parcat pe marginea drumului, după care a ricoșat către spatele autocarului și apoi s-a răsturnat în șanț. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Magistrații au admis acordul de recunoaștere a vinovăției, bărbatul fiind condamnat la 1 an și 2 luni cu suspendare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108