REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un ȘOFER BEAT și cu PERMISUL ANULAT a FĂCUT SCANDAL în mijlocul STRĂZII!

Un ȘOFER BEAT și cu PERMISUL ANULAT a FĂCUT SCANDAL în mijlocul STRĂZII!

Replica API 18 septembrie 2021 | 00:45 1784

S-a urcat beat la volan de mai multe ori, fiind condamnat și alegându-se cu permisul de conducere suspendat. În cele din urmă, permisul i-a fost anulat, însă nici că i-a păsat, el conducând, în continuare mașina din dotare. Așa se face că a fost, din nou, oprit în trafic de polițiști. Bineînțeles, era sub influența băuturilor alcoolice, însă tot el a fost cel nervos, începând să amenințe și să împartă pumni.

foto: monitorulcluj.ro

Ion Samuilă a fost trimis în judecată pentru ultraj și, după ce i s-au contopit pedepsele, a rezultat cea de 2 ani și 10 luni cu executare. Decizia nu este definitivă, iar acum se judecă apelul. Acesta este cunoscut drept un pericol în trafic, dovadă stând condamnările pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și cu permisul suspendat. În cele din urmă, permisul de conducere i-a fost anulat, dar nu a făcut rabat de la obiceiurile sale. Așa se face că iar s-a urcat la volan, în mașină mai fiind 5 persoane. Se afla și sub influența băuturilor alcoolice, rezultat: 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Însă, când a fost oprit de polițiști în trafic, în Tulcea, a încercat să fugă. A fost încătușat și băgat în autospeciala de Poliție. Acolo, în drum spre Secție, a adresat amenințări oamenilor legii și familiilor acestora, după care l-a lovit cu pumnul în zona capului pe omul legii care se afla la volan. Ajunși la destinație, Ion Samuilă l-a mai lovit odată pe polițist cu piciorul în zona bazinului.

În fața instanței, inculpatul și-a recunoscut parțial faptele.

Având în vedere că mai are și alte condamnări (resturi de pedeapsă), a fost acum condamnat la 2 ani și 10 luni cu executare. Decizia Judecătoriei Babadag nu este definitivă, iar acum se judecă apelul la Curtea de Apel Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca il duci la sectie fara catuse normal ca da cu pumnul soferului. Numai la noi e nevoie de 100 de abateri pana sa-ti dai seama ca trebuie bagat la mititica.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272