REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un șofer cu băutura în nas căuta un polițist să-i pună fiola... dar nu l-a găsit. Video

Un șofer cu băutura în nas căuta un polițist să-i pună fiola... dar nu l-a găsit. Video

Cristina BĂRBUCEANU 5 decembrie 2022 | 00:00 6122

Nu există zi în traficul din Constanța fără ca un zmeu să se dea în spectacol... se urcă băuți la volan ori se angajează în depășiri periculoase sau îi șicanează pe ceilalți participanți în trafic. Iată că unii ajung și vedete, fără voia lor, cum este cazul șoferului din imagine. Vineri, 2 decembrie, la miezul nopții, B.C. circula regulamentar. Liniștea i-a fost perturbată de un alt participant la trafic care a ieșit de la restaurantul Colonadelor și a început să îl șicaneze în trafic. Mai grav este că șoferul problematic era... un pic cam băut.

Șoferul violent verbal

Șoselele Constanței sunt pline de zmei

Constanța, fostă Capitală a Tineretului, rămâne veșnic și „Capitala Fițelor și Zmeilor Paralei”, și asta din mai multe puncte de vedere. Auzim ba de vreo mașină parcată în mijlocul vreunui bulevard și lăsată pe avarii, ba condusă de așa-zișii „șmecheri cu bolizi” care se cred regii șoselelor. Ei bine, un astfel de specimen s-a dat în stambă în trafic vineri, 2 decembrie, la miezul nopții, atunci când a șicanat în trafic un alt participant la trafic.

Șoferul violent verbal

Șoferul recalcitrant a aruncat cuvinte cu multe beep-uri

Șicanarea a început undeva la miezul nopții, chiar din fața restaurantului Colonadelor, de unde șoferul recalcitrant tocmai ieșise. „Domnul plecase de la Restaurant Colonadelor, în jurul orelor 23:00-00:00. De când a ieșit din restaurant, mi-a tăiat fața. Posibil să fi fost băut. Pe strada Mircea cel Bătrân am apucat să vorbesc cu dânsul”, ne-a declarat B.C.

Mașina șoferului recalcitrant

Iar de aici, restul e Can-Can. În filmarea prezentată mai jos, se aude, printre beep-uri, cât de frumos s-a exprimat șoferul recalcitrant, care pare mai mult beat decât treaz. Vizionare plăcută!

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnu jurnalist filmarea este din luna Iunie in jurul orei 20 21 nu pe 2decenbrie orele 23/00 asa ca nu-ți da cu părerea dacă este beat sau nu și dacă tot esti asa mare jurnalist și spui adevarul rogal pe BC să-ți arate toata filmarea mulțumesc frumos domnule jurnalist
0
0
Cine sa scoată politia in strada daca astia sunt numiți politic ? Care făcea treaba a plecat sau a iesit la pensie ca altfel le făceau actualii niste moșmoane de îi lua apa. Asa e in toate institutiile de apărare si siguranta naționala, politica, corupție, șantaj, șefi futalai, nepotisme, etcccccccc
1
0
In Cța e jale !! DL s****n șefu serviciului rutier știe doar sa facă acțiuni , El nu scoate POLITIA in strada sa verifice conducători este jale ce este in oraș , conducători p****i pana la Dumnezeu ! Nu dirijează traficul in intersecții nuuu sunt . Stau cu radaru la trecere rețin 10-20 de permise și gata la coteț Așa lucrează serviciu rutier . DL GENERAL GLUGĂ LUAȚI DOMNE MĂSURI PUNEȚI OM COMPETENT LA RUTIERA NUUU ȘOFERUL LU MANUCU ( s****n ) sa conducă RUTIERA . s****n cu pantaloni pana la gleznuta , știe el RUTIERA ??? Politie de 2 bani in Cța la RUTIERA DL GENERAL GLUGĂ RIDICATIVA DUPĂ SCAUN ȘI UITATIVA LA TRAFIC ȘI LA s****n ȘI VEDEȚI . DL GENERAL CU GIROFAR TRAFICUL NU ESTE AGLOMERAT
3
0
Un mos basit.
6
0
Nu sutin si nu aprob astfel de comportament , dar , unii cauta asta... Concret, te asiguri in intersectie , vezi ca distanta vehiculului care vine este apreciabila, sigura, , iti permite manevra , si....cand intri ala accelereaza pana in bara ta !!!Nu vezi baaa , ca veneam ! Sunt multi ghiolbani din astia !
7
2
Ce articol de cacat. Ce presa de cacat. Va meritați soarta de săraci și la propriu și la figurat
8
8
Ce Lache .doar gura e de el..nici un scuipat nu merita
6
1
ce carnat prrost. e mai prrost ca babu. maimute cipane imbecile, in lagare cu voi.
12
3
Ehe, e din garda veche, nu e usor cu el. Vad ca sifoanele sunt pe teava.
6
5
Are număr de smecher. Tremura chilotii pe politai de frica nu ii face nimica o sa se faca ca nu au vazut articolul eventual omul o sa mai dea un sprit la Colonade.
8
2
Este nasul fostului viceprimar Babu …Au pile pe la ….
8
1
R. I. P Avocatul31
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108