REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un ȘOFER de la KIRVAD vorbește la telefon în timpul MERSULUI și nimeni NU poartă MASCĂ de protecție!

Un ȘOFER de la KIRVAD vorbește la telefon în timpul MERSULUI și nimeni NU poartă MASCĂ de protecție!

Replica API 27 iulie 2021 | 00:42 3731

O constănțeancă nemulțumită s-a plâns de condițiile oferite de transportatorul Kirvad Tour. Astfel, femeia s-a declarat nemulțumită de mai multe aspecte, principalul fiind nepurtarea măștii de protecție de către călători. Pe lângă acest aspect, potrivit declarațiilor acesteia, șoferul microbuzului a vorbit la telefon o parte din călătorie fără a folosi dispozitiv handsfree iar centura nu a fost purtată de către acesta decât o parte din drum. Ultimul aspect deranjant a fost neeliberarea unui bon fiscal pentru prețul călătoriei, acesta fiind dat abia la cererea expresă a constănțencei. ”Încă de la urcarea în autobuz, i-am atras atenția șoferului că pasagerii nu poartă măști, însă dumnealui a spus că fiecare face ce vrea și nu poate obliga pe nimeni să poarte masă de protecție” a declarat femeia pentru Replica de Constanța. ”Totul este o făcătură și este un atac din partea concurenței” a spus Daniel Vădineanu, patronul Kirvad Tour, când i s-a cerut un punct de vedere.

Nimeni nu a purtat mască de protecție în microbuz

”Încă de la urcarea în autobuz, i-am atras atenția șoferului că pasagerii nu poartă măști, însă dumnealui a spus că fiecare face ce vrea și nu poate obliga pe nimeni să poarte masă de protecție. Eu stând în față lângă șofer, am purtat centura de siguranță tot drumul însă șoferul doar din când în când. Pe lângă toate astea, a vorbit o parte din drum la telefon fără a folosi vreun dispozitiv handsfree iar bonul aferent călătoriei mi l-a dat doar la cererea mea expresă” a declarat constănțeanca nemulțumită pentru Replica de Constanța.

Am vorbit la telefon însă în interes de serviciu

Contactat de către reporterii Replica de Constanța pentru a răspunde acuzelor aduse, șoferul, de la Kirvad Tour, a declarat: ”Eu le-am spus pasagerilor înainte să urce să poarte masca de protecție însă nu pot verifica lucrul acesta în timpul mersului. Recunosc că am vorbit la telefon fără a folosi handsfree în timpul cursei însă a fost doar în interese de serviciu. În privința centurii de siguranță, nu este nimic adevărat, eu port întotdeauna centura, iar bonul fiscal pur și simplu am uitat să i-l dau doamnei”.

Daniel Vădineanu

E o făcătură

Contactat, de asemenea, pentru un punct de vedere, Daniel Vădineanu, patronul Kirvad Tour, s-a mulțumit să nege totul și să dea vina pe concurența neloială: ”E o făcătură. Oricine poate să vină de pe stradă cu un bon și să zică că a mers cu noi. E mâna concurenței care vrea să ne denigreze”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E jale acum fata de acum 5 ani dar ceilalti stau si mai rau din pacate. Transferul la la si dinspre aeroport e demn de Pakistan si nu de o tara europeana
2
0
Bai mizerie de latrau tine minte karma is real
1
0
Eu am lucrat la kirvad aproape 2 ani pana cand am fost nevoit sa ma mut din oras. Aveam un regulament de ordine interioara care trebuia sa il respectam cu strictete folosirea centurii, nu aveam voie sa vb la tel fara casti si daca nu il respectam eram amendati. Unii colegi spuneau ca se face militarie dar pana la urma toate erau gandite pentru siguranta noastra si a oamenilor pe care ii transportam. Mai vb din cand in cand cu fostii colegi si lucrurile nu sau schimbat. Asta e o facatura clar, probabil vor sa faca rau gratuit. Kirvad sunt cei mai buni!
11
11
O mizerie de ziarist cu o mizerie de articol oameni de nimic care nu stiu si n-au facut nimic in viata lor decat sa manance cacat Virgil Stoian
22
8
Am venit si eu de la aeroport sapt trecuta si tot drumul a vb la telefon de auzea si ala de pe contrasens ce vb. Cam toti soferii vb la telefon in timp ce conduc. Niste mizerii.
21
9
Kirvad astia sunt criminali. S-au ajuns si nu le mai pasa de nimic. Nu umbla cu centura, un politist facandu-i observatie soferului o data cand am fost cu ei.
13
16
Cand mai ai trei tigai obosite care nu au mai vazut service de 2 ani,soferi in slapi si duhnind a alcool,ce mai ai de facut? Dai in cei mai buni. De Barhalescu turnatorul vorbeam!
13
9
Ii recomand Direct Aeroport! Masini cu peste 1mil km, soferi disperati si bonuri 0.
26
3
Dane mai mult ca sigur e mana lui Barhalescu. E o practica obisnuita de a lui. De altceva nu e in stare jegul ala.
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218