REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Inconștiență la volan! Un șofer de TIR a acroșat și târât după el un automobil; Video

Inconștiență la volan! Un șofer de TIR a acroșat și târât după el un automobil; Video

Replica API 27 august 2022 | 20:47 8080

Neatenția sau pur și simplu nepăsarea au făcut ca șoferul unui tir să acroșeze și să târâie după el un autoturism, câteva zeci de metri. Incidentul s-a întâmplat în noaptea de 24 spre 25 august, în jurul orei 03:00, pe strada Micșunenelor colț cu Pandurului, în cartierul KM 4-5. După cum se vede pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere, un tir (care nu avea ce să caute pe acele străduțe) virează la dreapta, lâsând în urma lui, în afară de noxe, și un automobil. Proprietara automobilului l-a găsit dimineața, „șifonat” bine și cu un geam spart, cu toate că seara îl lăsase parcat regulamentar. Pe fir a intrat și Poliția, care face cercetări în vederea stabilirii șoferului vinovat.

O locuitoare din Km 4-5 a avut o surpriză neplăcută joi, 25 august, în momentul în care a dorit să plece la serviciu. Cu toate că își lăsase automobilul parcat regulamentar, aceasta l-a găsit mutat câteva zeci de metri, „bușit„ bine și cu un geam spart. Cu toate că inițial nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, după ce a reușit să facă rost de niște filmări ale unor camere de supraveghere, femeia a realizat că mașina fusese lovită de un TIR. Din cauza mărimii impresionante, dar și a străzii destul de înguste, în momentul în care TIR-ul a trecut pe lângă automobil, l-a agățat cu remorca și l-a târâit câțiva metri.

„Dimineața, când am vrut să plec la serviciu, mi-am găsit mașina aproape distrusă. Nu știu ce căuta acel tir pe stradă, la ora 3 dimineața sau dacă avea voie să treacă pe aceste străduțe, însă după cum se vede pe filmări, nici măcar nu s-a sinchisit să oprească să vadă ce s-a întâmplat. Dar dacă era cineva în mașină?” a declarat păgubita, pentru Replica de Constanța.

Poliția a intrat pe fir

Femeia păgubită a făcut plângere la Poliție, urmând ca oamenii legi să continue cercetările în vederea tragerii la răspundere a celui responsabil de accident.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma cac pe Opelul tau, saracule
1
0
de faptul ca e Logan sau ca e parcat la nu stiu cati metri de intersectie dar nimeni nu intreaba ce mama dracului cauta boul ala cu camionul pe acolo! Iar domnul de la 15:47 ar trebui sa stie ca in toate orasele precum si in Constanta se parcheaza cam pe unde gasesti loc! Iti garantez ca sunt masini parcate in orice cartier pana in buza intersectiei. Faptul ca masina era parcata acolo nu-l dezvinovateste deloc pe soferul camionului!
1
0
Loganul e parcat pe coltul intersectiei, deci nu are ce cauta acolo conform codului rutier.. alta data invatare de minte sa numai parchezi pe colturile intersectiei si la o distanta mai mica de 25m de acestea
1
0
Ma ling cu maidanezii
1
0
Cand citesti comentariile iti dai seama cati retardati mintal sunt in tara asta si netul le da posibilitatea sa abereze.
2
0
Mare lucru....e Logan....Daca era Opel mai ziceam
2
0
distanta la care se parcheaza fata de o intersectie este prevazuta in codul rutier...
3
0
Minte au tiristii. Zero.
2
0
E buna rau blonda
2
0
Nu este chiar facuta praf masina. Se repara. Trebuie sa fie identificat si tras la raspundere si pus la plata.
1
0
Cacatzii astia pansatii, soferi de tiruri trebuiesc batuti zdravan. Saptamana trecuta, fiind pe soseaua Mangaliei, aproape de Auchan, un rahat desta m-a aruncat intentionat pe contrasens, depasind ca idiotu o masina stationata pe marginea drumui. M-am tinut dupa el pana in sensu giratoriu din lazu, in speranta ca-l prind cumva sa ii fwut o ranga in dinti. Aia a fost direct tentativa de omor, dar nenorocitu a luat-o spre port, unde cu aiguranta ar fi sarit si alti cacatzi pansati la aparare. Sunt unele momente cand jur ca merita sa-ti asumi un dosar penal din toata fiinta.
2
1
praf e ala care a scris mizeria asta de articol
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212