REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un șofer face economie la bani: își spală mașina în Parcul Tăbăcărie!

Un șofer face economie la bani: își spală mașina în Parcul Tăbăcărie!

Replica API 24 ianuarie 2018 | 00:09 360

Un fapt neobișnuit, semnalat de un constănțean, pe un grup de Facebook. Acesta a publicat mai multe fotografii în care se poate vedea cum un șofer a ales să-și spele mașina pe malul lacului Tăbăcărie, după care rulează cu autoturismul pe aleile parcului cu același nume.

„El este CT65CNA, instructor auto și probabil cel mai cumpătat om al urbei. Altfel nu îmi pot explica motivul pentru care cineva și-ar spăla mașina cu găleata, la 0°C, uscând-o rulaâd cu viteză pe aleeile Parcului Tăbăcărie”, a semnalat Robert Savciuc.

F.B.

Sursă foto: Robert Savciuc, Parchez ca un bou, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici macar nu a vazut care este numarul corect al masinii!
0
0
Trist este ca in apararea acestor specimene sar rapid niste mitocani, care chiar nu vad nimic rau in acest gen de comportament.
2
1
Sa moara , sa vina dna.ul, horia de la opc, sa moara fagadau...puscarie pe viata. Huuuo ...noi traim in romania si trebuie sa moara toate caprele vecinilor sa putem trai si noi fericiti
3
2
pentru toate comentariile anti....macar habar au ca in Tabacarie se deverseaza toate dejectiile din zona Tomis 3-Tomis Nord a orasului Constanta.Teava de scurgere este situata in zona City Park Mall a lacului Tabacarie.Lacul Tabacarie este plin de dejectii nemaifiind dragat din 1988.
2
0
A baut banii sau ia dat pe tigari caci patronul ii daduse ca sa o duca la spalatorie
2
0
Asta era marea problema in orasul asta...
1
3
din vilele si bloacele construite chiar pe malul lacului nu polueaza?de-aia plec la plaja in Bulgaria,cacatii in mare si aia de pe chez-longuri lipsesc din decor.au si toalete bulgarii,culmea,sa le fie rusine!
1
0
Eu zic sa fie condamnat pentru doua galeti de apa. Voi care comentati cantati toti in corul bisericii ?
4
6
Acest rupt in cur ii invata pe altii regulile sofatului.....trist.
13
2
Alt romanas nespalat fomist
7
5
Bine nu nenorocit! Dar imputit merge??? Sa spele masina la ma-sa in curte nu in mijlocul parcului... eu daca nu am bani nu ma duc cu masina in parc sa o spal. Cum ar fi fost ca juma de constanta sa spele masina in parc pentru ca nu au bani?
13
3
Stim ca nu este bine ce a facut,dar sa-l faci nenorocit este prea mult. Sa stiti ca si in acest domeniu sunt oamenii saraci.
12
7
deci Garda de Mediu dar si BPR Cta al pot amenda pe nenorocitul asta ! au dovezi clare .
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272