REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 17 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6763
30.4° Constanța Luni, 17 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6763
 

Un șofer grăbit, cu apucături de pilot de curse, s-a crezut în poligon, pe Șoseaua Mangaliei. Video

Un șofer grăbit, cu apucături de pilot de curse, s-a crezut în poligon, pe Șoseaua Mangaliei. Video

Andreea VLAICU 27 mai 2024 | 00:00 2305

Inconștiență în adevăratul sens al cuvântului! Un șofer a fost filmat când a depășit pe contrasens o coloană de mașini care aștepta la intersecția prevăzută cu sens giratoriu de la supermarketul Supeco. Bărbatul, care se afla la volanul unei mașini Tico, a blocat circulația din simplul motiv că nu a mai avut răbdare să aștepte în coloană ca restul participanților la trafic.

Un sofer grabit, cu apucaturi de pilot de curse, s-a crezut in poligon, pe soseaua Mangaliei. Video

Un incident din trafic de marți, 21 mai a.c., demonstrează încă o dată că inconştienţa unora nu are limite. În intersecția prevăzută cu sens giratoriu din zona supermarketului Supeco, de pe șoseaua Mangaliei, șoferul unui Tico cu numărul de înmatriculare CT 87 EDW a depășit pe contrasens coloana de mașini care aștepta regulamentar.

Un sofer grabit, cu apucaturi de pilot de curse, s-a crezut in poligon, pe soseaua Mangaliei. Video

Acesta a fost la un pas să producă un accident, deoarece un alt autovehicul a încercat să pătrundă pe strada de pe care venea șoferul grăbit. Tot de pe contrasens a și pătruns în intersecție, iar cei care circulau din partea stânga, și care aveau prioritate, i-au cedat trecerea tupeistului. După manevra periculoasă efectuată, bombardierul cu ochelari la ochi și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Ce spune legea?

Depășirea unei coloane de vehicule alate în așteptare la culoarea roșie a semaforului, dacă prin această manevră se intră pe sensul opus de circulație, constituie contravenție și se sancționează cu amendă contravențională prevăzută în clasa a doua de sancțiuni și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il durea prea rau rectul doar ce ii eliberasem din el jucausul meu penis.A fost minunat nu trebuia sa se grăbească asa.Am sa il cert fara tăgadă.
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616