REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un ȘOFER grăbit TRECE pe ROȘU fără să-și dea seama!? VIDEO

Un ȘOFER grăbit TRECE pe ROȘU fără să-și dea seama!? VIDEO

Replica API 23 februarie 2021 | 23:37 2633

Zilnic asistăm, pe şosele din Constanţa, la tot felul de accidente provocate de neatenţia şi graba şoferilor. Problema principală a acestora este că nu învaţă din greşeli si continuă să fie imprudenţi la volan. Este şi cazul şoferului din imagini care, în timp ce se deplasa luni dimineaţă pe bulevardul Mamaia, a trecut pe culoarea roşu a semaforului.

A trecut „glonţ” pe culoarea roşu

Graba ar putea să-l coste permisul de conducere pe un şofer constănţean. Posesorul unui autoturism scump, acesta a făcut slalom printre ceilalţi pariticipanţi la trafic, opriţi regulamentar în intersecţie, şi a trecut „glonţ” pe culoarea roşu a semaforului amplasat la intersecţia bulevardelor Mamaia şi Tomis. Imaginile surprinse cu o cameră de bord arată exact manevrele periculoase ale şoferului şi momentul în care un alt participant la trafic, aflat pe prima bandă de circulaţie a bulevardului Mamaia, trage de volan spre dreapta pentru a-i face loc vitezomanului.

Şoferul poate rămâne fără permisul de conducere

Potrivit legislaţiei în vigoare, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevazută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului. Astfel, pe lângă permis, şoferul ar putea scoate din buzunar şi 725 de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea amenzii.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar sclavii sunt mereu grabiti! du-te sa nu intarzi la apel sclav oparit...
4
0
Daca asa a vazut el in Las Fierbinti. ....
4
0
pai nu era mai buna inventia prostilor sobaru si babu sa opreasca functionarea semafoarelor...?!?
3
1
Camera aia de bord a gasit-o pe jos in targ la rusi, o aruncase un vanzator de saibe probabil costa mai putin decat doi electrozi inox
2
8
mda! asa se intampla la fiecare semafor!!! foarte rar ma observi politia pe strazi ... asta e efectul. avem doua forte de asa zisa politie ambele invizibile... or lucra sub acoperis..
6
2
supraveghere....meltenii se cumintesc
9
1
de cand au scos cronometrele de la semafoare la sugetia unor idioti asa se intampla. Daca ala vedea ca mai e 1 secunda pana se stinge rosu cu siguranta se oprea!!!
12
0
Cel mai des se trece pe culoarea rosie a semaforului la intersectia de la trocadero dar militienii nu stiu de asta. Ei isi plimba fundul in masini ca pe jos nu stiu sa mearga.
11
1
Merita ars, fraieru'! Va invit dragi militieni sa va faceri datoria pt care sunteti platiti, nimic mai mult!
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367