REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Un șofer inconștient, pericol public. Făcea slalom în trafic, printre mașini, crezându-se pe schiuri! Video

Un șofer inconștient, pericol public. Făcea slalom în trafic, printre mașini, crezându-se pe schiuri! Video

Andreea VLAICU 18 aprilie 2024 | 00:00 2744

Un șofer kamikaze a confundat șoselele din Constanța cu poligonul! Acesta a efectuat nu puțin de trei depășiri interzise, făcând slalom printre autovehicule și punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona magazinului Arabesque. 

Un sofer inconstient, pericol public. Facea slalom in trafic, printre masini, crezandu-se pe schiuri! Videoșoferul grăbit

Cu toții am avut momente în care ne-am grăbit să ajungem undeva, iar traficul din oraș nu ne ajută deloc, parcă mai sufocat de la o zi la alta. Însă, ce ne facem cu teribiliștii care uită că circule pe drumurile publice și care confundă traficul cu poligonul!? Viteza excesivă, slalomul printre celelalte mașini, depășirea altui vehicul pe partea dreaptă, dar și manevra de a tăia fața celorlalți șoferi, în repetate rânduri, sunt câteva dintre contravențiile efectuate de șoferul unui autoturism marca Ford, miercuri, 17 aprilie a.c., cu numărul de înmatriculare CT-17-RCF, la primele ore ale dimineții, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona magazinului de materiale de construcții Arabesque. Doar o minune a făcut ca inconștiența conducătorului auto, a cărui conduită în trafic este pusă, grav, sub semnul întrebării, să nu conducă la vreo nenorocire.

Un sofer inconstient, pericol public. Facea slalom in trafic, printre masini, crezandu-se pe schiuri! Videonumărul mașinii

Conducerea agresivă, sancționată în România

Potrivit Ordonanței 1/2022, adoptarea unui comportament agresiv în trafic înseamnă, de fapt, efectuarea unor manevre periculoase, menite să-i intimideze pe ceilalți participanți la trafic. Printre aceste manevre se numără deplasarea succesivă de pe o bandă de circulaţie pe alta sau de pe un rând pe altul, alternând din stânga în dreapta, în scopul depășirii unui şir de vehicule care circulă în acelaşi sens.

Un sofer inconstient, pericol public. Facea slalom in trafic, printre masini, crezandu-se pe schiuri! Video

Conducerea la o distanță foarte mică față de celelalte mașini din trafic sau accelerarea repetată a motorului mașinii intră în categoria altor modalități de agresiune în trafic. Șoferii care efectuează astfel de manevre pot fi amendați sau se pot alege chiar cu suspendarea permisului de conducere, pentru o perioadă de 30 sau 60 de zile și cu amendă cuprinsă între 580 și 725 de lei.

Video:

Așadar, revenind la șoferul grăbit, așteptăm ca Poliția Rutieră să se autosesizeze și să îl lase pieton pentru o perioadă bună de timp, să vadă unde duce adoptarea unui comportament agresiv în trafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E de înțeles cele întâmplate la cat de melci sunt unii pe banda a doua...zici ca si au luat o precum pâinea de la magazin. Vreți civilizație...?...civilizați va voi și apoi comentați, nu mai dormiți pe banda a 2a. Pe autostrada e aceeași chestie dai de cate unul de zici ca face liniuțe cu camionul. Acum mai nou e sancțiune dacă ii dai lumini we întâlnire sau clacson ca cica l stresezi...din ce din somnul cel de moarte ? Asa ca înainte de a comenta cu ...uite cum conduce sau ce a facut...luați și va analizați comportamentul iar apoi va dați cu părerea. Ca vorba aia e plina tara de frustrați.
1
1
O știre de rahat ca si ziarul în sinse...mai bine va lăsați de jurnalism și va apucați de O******S...măcar acolo faceți bani.
2
1
Subsemnatul ZDREANTA la fel ca n buletin ...vezi ca te cauta măta sa te bage n casă.
0
0
VITEZOMANII, ești la fel de frustrat precum a fost măta când te a fătat .
0
0
IORGU-le dar ce ai ghicit o...eram cu mata sau tuta cum ii mai spui tu ..., mă grăbeam să i dau un chico la Mall ...si de m a rugat sa i dau la cazan că și a lăsat fiul retardat acasă încuiat.
0
0
Sunt foarte revoltați ca se circulă pe banda doi în coloană și cu viteză normală și nu au ei loc să meargă cu suta prin oraș, dacă vă ține luați-o pe contrasens !Te dai pe bandă 1 dacă vine poliția, pompierii, salvarea, nu orice basinos beat sau drogat care poate nici permis nu are
0
0
Bine ma! Ala care a depasit e bou dar mutalaii de pe banda doi ce sunt? Si mai terminati cu titlurile astea bombastice ca si asa lumea a ajuns o adunatura de fatalai!
8
1
cat de numerosi sunt cei care merg cu viteza mica pe banda a 2 a dar in mod sigur sunt destul de numerosi cei care merg cu viteza mult prea mare si depasesc cu mult viteza legala in localitati si in afara lor daca politia nu ar fi disfunctionala si legislatia neadecvata realitatilor ar trebui luate masuri dure impotriva ambelor comportamente
2
2
Nimic nou sub soare. Este stiut ca romanii sunt la modul general cei mai stupizi si mai melteni in trafic din toata Europa. Am mai vazut ca si in India ,bangladesh,altele e cam la fel cu soferii. Totusi ,in Europa suntem campioni la nesimtire si probabil ca ramanem asa. La urma urmei,si fara masina romanii sunt rai ,agresivi si dusi cu pluta,cu exceptii care sunt neglijabile.
6
0
Gigel esti un dobitoc .Un ghertzoi manelist de la tara care isi aduce tuta la mall cu cazanu sa ii dea o cafea si sa o impresioneze cum apasa el pedalele .
3
3
Cel care a filmat ,comite o fapta mai grava, in sensul ca are si alte preocupari in timpul condusului......
9
5
Foarte bine ca l-a dat pe goarna, pai asta e hal de condus?
7
4
Pentru toate soferizdele si toti mosii basinosi care DORM pe banda 2. RETARDATILOR! Banda 2 e banda de facut la stanga, de depasire si accelerare. Dormiti pe banda 1 in plm si dati-va din drum! II vezi ca stau atarnati de volan ca ultimele/mii retardati dar nu s-ar da din drum nici sa crape. Toate casnicele retardate mamikile si-au luat permis sa-si duca plozii cu bolizii la scara scolii da ele-s proaste ca noaptea.
20
10
eu zic sa-l aresteze si pe boul care a filmat, asa s-a trezit si el, si a mers la fel ca celalalt, sa nu-l piarda. da, se conduce p***t, suntem niste soferi p****i, asta sa ne intre bine in cap! nu e cazul sa ne dam mari! punem pariu ca 90% nu stiu cand se da prioritate pietonilor pe trecerea de pietoni? punem pariu ca 90% nu stiu sa circule in sensurile giratorii?
9
10
Din pacate da, soferii de la noi au un fetish pentru banda a 2 a, nu stiu care-i motivul, poate ne explica Gelu Duminica. Citesc comentariile si ma crucesc, nu ma mai mira faptul ca in acest oras se conduce in halul asta. Daca voi considerati ca e ok sa conduci atat de imprudent si sa faci slalom printre masini fara macar sa semnalizezi aceasta intentie. Cel mai probabil acest video a fost filmat de un alt participant la trafic si trimis catre redactie, ca daca Politie nu e, macar sa sesizam noi aceste acte nesabuite comise-n trafic, poate in urma amenzilor primite ne vom civiliza si noi.
7
7
In primul rind,ala s-a saturat de dobitoci si dobitoace,care merg aiurea pe banda 2!mai sint si nesimtiti,vezi ca vine cineva grabit,nu te f**e grija de ce,te dai daca e loc ,nu stai ca un nesimtit/a! In al doilea rind,ba jurmalista lu' peste,daca vrei sa ii ia permisu' lu' ala si sa-i futa amenda si puncte si plm......du-te si tu,ca tot ai atitidine civica ,si p***a permisiul!ai depasit viteza legala pe sectorul ala de drum!cu ce drept ,alergi dupa ala?!tu mu pui viata in pericol?! ,nu poti provoca vreo nenorocire,cum spui?!hai sicyir! Ce va mai place sa va cacati pe voi...asa avint v-ati luat unii...va credeti pulea spataru'....mi-e scirba...
16
11
Neagu Ion, dupa ca ce esti p***t mai si semnalizezi.
6
4
Ești obligat să faci slalom cand toți dobitocii/dobitoacele dorm pe banda a doua crezând că li se cuvine ca drept din naștere. Jurnalista lu' pește citeste tot codul rutier ca sa afli cazurile când ai voie sa mergi pe banda a doua....
24
9
Pai nu există amendă și pentru cei care merg cu viteza prea mică? Cu 20km mai putin fata de cea legală?
26
6
Marlani de Constanta...de fapt majoritatea populatiei
20
8
E plin de astfel de "piloti" ! Aproape in fiecare dimineata pe mai toate Bd din Constanta se gasesc unii care se cred pe circuit ... fara semnalizare ... fara sa se asigure ... au doar TUPEU !!! FOARTE MULT TUPEU si NESIMTIRE !!! Ptobabil ca daca ar fi fost camere de supraveghere, macar prin intersectiile mari ale orasului, "pilotii" nostri s-ar mai fi linistit dupa cateva amenzi consistente. Dar cum autoritatile noastre nu prea sunt in stare de asa ceva, ne incurajeaza pe noi sa ne filmam si sa ne turnam unii pe altii ...
24
7
60 % dintre cei cu camere de bord sunt niște instigatori, provocatori .
21
23
Ai ddraku sifonari au descoperit ei apa calda
22
18
Javrelor stați pe banda 2 și mergeți cu 20km,Javrele care nu știu decât să filmeze și să arate ei cine sunt, stați în p**a mea pe prima bandă jigodiilor,dacă circulați cu o viteză redusă, stați în p**a mea de javre omul nu mai făcea slalom printre mașini, prin lege este interzis să mergeți pe banda 2 cu viteză redusă ,și tot prin lege este depășirea pe partea dreapta a sensului de mers!Dacă vă duce capul vedeți cine a greșit primul, bășinosi care merg pe a 2 bandă!
26
33
Asa, .. si?
15
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272