REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un șofer iresponsabil a lovit o mașină în parcare şi şi-a văzut liniștit de drum. Video

Un șofer iresponsabil a lovit o mașină în parcare şi şi-a văzut liniștit de drum. Video

Mariana MURAT 10 aprilie 2024 | 00:00 4640

Nu mai este o noutate faptul că orașul Constanța a devenit o „junglă fără legi“, în care șoferii joacă după propriile instincte, chiar dacă asta duce la încălcarea anumitor legi. În principiu, legea bunului simț este cea pentru care conducătorii găsesc justificări fără a se gândi la urmările nefaste pe care le pot avea accidentele pe care le provoacă. De exemplu, un șofer grăbit a fost surprins marți, 9 aprilie a.c., pe Șoseaua Mangaliei, când lovește din plin oglinda unui vehicul parcat pe trotuar. Mai grav este faptul că șoferul nici nu a binevoit să oprească... poate nici nu și-a dat seama că a „pupat“ un autovehicul.

Un sofer iresponsabil a lovit o masina in parcare si si-a vazut linistit de drum. Video

Cu toate că lipsa locurilor de parcare reprezintă o problemă majoră în Constanța, străzile de cartier sunt mereu pline de vehicule staționate pe o parte și pe alta, aspect ce creează deseori ambuteiaje sau chiar accidente. Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, când șoferul unui autoturism Ford, cu numărul de înmatriculare CT 56 ARF, a izbit din plin oglinda unui autoturism staționat pe trotuar, în zona Școlii Gimnaziale nr. 16. În urma coliziunii șoferul și-a văzut mai departe de drum, vehement, fără a mai privi în spate și fără să lase, măcar, un număr de telefon în atenția proprietarului mașinii „pupate“.

Un sofer iresponsabil a lovit o masina in parcare si si-a vazut linistit de drum. Video

Concluzia este simplă: cel mai probabil șoferul cu pricina a confundat strada cu poligonul unei școli de șoferi. Așadar aveți grijă unde vă lăsați mașinile, dacă nu vreți să vă alegeți cu mașina lovită de către șoferii Alfa.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu stai la namol, la compozitori, de ce vorbesti tu de civilizatie ?
1
0
Nu s-a prezentat si faptul ca oamenii mai au putin si parcheaza in fata clasei pentru a-sinlua copii de la scoala! Mergi pe jos sa iti iei copilul si risti sa te calce range roverurile in fata scolii! Parcheaza in fata portii de acces in scoala! Ce sa mai vorbim de anumite scoli de pe bulevarde unde din 3 benzi si locuri de parcare, mai ramane o singura banda circulabila! Lenea este mare la romani!
2
1
Vedeti ce va doriti, ca poa se trezeste un m**e si mai ridica un blocusor prin Zona fara locuri de parcare si spatiu pt ceva supermarket la parter.
5
0
Esti prea p***t
3
3
foarte bine i a facut! fiecare trebuie sa aibe grija unde parcheaza, mai era si parcat pe trotuar fara sa lase spatiu pt pietoni. In oras traiesc si oameni, nu doar masini. Dar concetatenii s au obisnuit sa parcheze ca niste oi, fara sa le pese de cei din jur. E strada pe 2 benzi?pai sa lase 2 benzi, masinile nu trebuie parcate sa stranguleze strada, astfel incat sa ramana o banda. Multi userei urla ca vor civilizatie ca in afara, pai sa cum sa ne civilizam? exact asta se intampla pe strada eduard caudella, unde faci slalom printre cretini parcati pe ambele parti. Primaria nu e obligata sa faca locuri de parcare! in tarile civilizate, daca nu aduci dovada ca nu ai loc de parcare, nu ai voie sa iti cumperi masina!
7
4
Foarte bine a facut. Asa fac si eu cand vreun nesimtit parcheaza la Kaufland Mangalia pe banda de mers. Oricum i-a luat doar aparatoarea din plastic.
4
5
Jeguri ordinareee oameni de nimic
10
2
Sa i se usuce mana aluia care sterge comentariile!
9
1
La fel si cei care ies din parcare si se inghesuie in fata sau in spate ca sa isi faca loc...sau cei cere coboara sau urca in masina, lovesc cu portiera celelalte masini parcate lateral...dar pleaca fara sa ii ceara macar scuze soferului lovit care se afla in masina...se fac ca nu il vad...
16
1
Eliberati trotuaru
14
0
Sigur mai merge construit un bloc între blocuri....
22
1
Mare ti e gradina doamne
12
1
Jungla e tot orasul nu doar in zona aceea
18
1
Caterinca de strada ... deabia au loc sa treaca masinile, trotuare inexistente si copiii merg pe strada
25
0
O căpușă
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272