REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un șofer sănătos tun a parcat pe locul pentru handicapați: ''MĂ DOARE-N PIX''

Un șofer sănătos tun a parcat pe locul pentru handicapați: ''MĂ DOARE-N PIX''

Replica API 2 septembrie 2019 | 01:13 701

Parchează pe unde apuci, în stradă, în staţia de autobuz, dar cel mai bine parchezi pe locurile special amenajate pentru persoane cu handicap. Așa gândesc foarte mulți șofer, care nu țin cont de legi. Acesta este și cazul unor conducători auto care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, în parcarea Dedeman.

Duminică, 1 septembrie a.c., doi cetăţeni au parcat pe locuri pentru persoane cu handicap, în parcarea magazinului Dedeman Constanţa pentru că, după cum a spus unul dintre ei, îl ”durea în pix”. Ţinând cont de numărul redus al locurilor de parcare pentru persoanele cu handicap, acesta pare un comportament inuman, iar încălcarea dreptului acestora este ilegal:

Potrivit prevederilor art.100, alin. 1), litera f, din OUG nr. 69/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

I.R.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vedeti ca e handicapat mintal?Ce fata de ...are?
3
1
Pai nu e sanatos tun ci handicapat mintal!!! Deci a parcat foarte bine!
3
1
Foarte bine a facut. Legea tampita da dreptul TUTUROR persoanelor cu ORICE grad de handicap sa parcheze pe acele locuri. Acolo ar trebui sa parcheze numai cei care se deplaseaza greu. Plus ca multi handicapati sunt inchipuiti dau spaga la comisie si au jde mii de drepturi nu platesc impozite. La Auschivitz sa parcheze cat vor.
1
6
DE CE NU SE APLICA LEGEA ? ce Dragnea a dat cuiva in cap ?
4
1
Ati vazut voi respect si civilizatie la machedoni? Ala cu masina alba e un machedon din Tulcea. Cred ca era fiica-sa, ca aia umbla cu aia alba. O sclifosita care pute a transpiratie cu urme de cas la bot. Nesimtirea si tupeul acestor specimene a fost sustinut si incurajat de noi, care toleram astfel de comportament. Bunul simt se insuseste acasa. Ei de unde, daca au stat pe camp. Nu-i fac tzarani ca il jignesc pe omul muncitor de la tara, care are bun simt. Astia au fost pripashitzii, care nu au deprins inca mersul incaltzat! Sa le fie rusine.
12
3
nu e sanatos tun. este cu handicap mental. il reprezinta masina.
11
2
Oameni ca dancila de cacat
7
6
Sugeo moldovean atarnator sarac. Va n gura de sclavi hoti si koorve
5
7
Domnul Faruk parcheaza unde vrea Pla lui , auziti mai phututilor.
4
3
Ii bagam si eu un pix asa pe vopsea.
5
2
Daca asa a vazut in Las Fierbinti...
2
2
besi in mortii tai de educatu' pulii care esti, zdreanta albaneaza ajunsa cu magarii in Romania !!!
7
5
gradul de civilizatie se obtine prin cultura, invatamant, dezv economica de-a lungul generatiilor, nu prin metode coercitive. amenzile alea mari sunt puse pentru grobienii de vizitatori veniti de te miri unde si care le altereaza sau, si mai rau, cu migrantii astia, le scade nivelul de civilizatie pe care l-au atins de-a lungul secolelor.
11
3
nordicii au ajuns la gradul de civilizatie prin aplicarea unor reguli dure. Nerespectarea lor ustura. Amenzile sunt consistente iar pentru unele abateri mergi la puscarie. Displina a intrat in adn-ul lor intr-un final.
18
1
Neam de secaturi needucati hoti si koorve. Toate calitatile . Huo
8
5
Handicapat mintal si oligofrena e mata care a nascut un asemenea specimen. Avorton e tactu ca nu a avut bani de prezervativ si a iesit un retardat, un rebut social care consuma resursele degeaba. Final de regn animal esti tu, euglena!!!
16
3
ghici ce, nimeni nu le este dator cu nimic la handicapati, e destul ca din taxele si impozitele la oamenii muncitori iau tot felul de treburi gratis si pensii de handicap si compensate si acuma vor ca astia care muncesc pentru ei sa bata si toata parcarea la picior ca nu pot sa invarta de roata de la carucior 50m ca-s prea obositi ei sau ingrijitorii ca or fi muncit mai mult decat prostii care le asigura traiul desi nu au nici o obligatie
3
32
Cel Cu VW-ul albastru este un homosexual pasnic, nu cred ca el e cel cu replica mitocaneasca.
9
1
Tine de respectu , fata de semeni tai . Te intrebi de ce in tarile nordice si nu numai , oamenii respecta cu sfintenie regulile ? Fiindca au in sange , ordinea si respectu , fata de tot ceea ce exista . Nu li se impune , asa sunt din fire . Revenind in satu Constanta , exista lejeritate si nesimtire maxima , in acest sat cu pretentii de oras turistic . Ma uit pe strada , cum soferii ocolesc in viteza , opritoarele fin fata trecerilor de pietoni . Sa nu incetineasca cumva . Nu toti sunt la fel !!! Dar regula in satu Constanta este rautatea , cu toate formele ei .
20
3
POLITIA CERNAVODA am in derulare un dosar penal ptr furt la o familie de proxeneti din oras caruia i sa spart apartamentul CE SA VEZI PESTE 4000 DE EURO FURATI.DAR MA INTREB??? DE UNDE AU ACESTI PROXENETI BANI CAND EI NU AU O ORA DE MUNCA???.Si totusi noi politia de Cacat am deschis dosar penal RUSINE POLITIEI ROMANE CARE ASTEAPTA SPAGA MEREU MEREU MEREU
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272